Slik annonserer du en Event-Planning Business

Anonim

Annonsering av en hendelsesplanlegging kan være en vanskelig oppgave, siden en del av denne bransjen består i å fremme andre virksomheter gjennom hendelser. Men for å tromme opp forretninger og garner gjenta kunder, må et arrangement-planlegging selskap ta tid og ressurser for å fremme hva den gjør. Tross alt er denne virksomheten helt avhengig av evnen til å få og beholde kunder, så annonsering er mindre en luksus og mer av en nødvendighet.

Kjøp tradisjonelle annonseringsplaner. Dette kan inkludere TV, radio og avisannonsering, som alle når utallige potensielle kunder. Selv om dette er en av de mer kostbare annonsemetodene, er det også en av de mest effektive. Inkluder et gratis konsultasjonsbud i annonseringen din for å oppmuntre potensielle kunder til å kontakte deg.

Delta i fellesskapshendelser. Kjøp en messe og kreativt vis markedsføringsmateriale. Sett ut elementer som hors d'oeuvres og forfriskninger som oppfordrer folk til å stoppe ved standen din og holde deg i noen minutter. Når du har dem engasjert, snakk om tjenestene du tilbyr, med fokus på de ulike hendelsene du planlegger, fra bryllup til små selskaper til bedriftens funksjoner.

Bruk Internett til å selge tjenestene dine. Ifølge Work At Home Mom-nettsiden er det å sette opp et nettsted en måte at du kan annonsere dine tjenester. Ta også fordel av sosiale nettverk muligheter for å holde folk oppdatert om hendelsene du har i hopperen. Du kan også bruke både nettstedet ditt og nettsamfunnet til å annonsere spesialrabatter på dine tjenester for kunder som er interessert i å bestille deres neste arrangement gjennom firmaet ditt.

Nettverk så mye som mulig. Jo flere organisasjoner du kan bli involvert i, og de mer nettverkshendelsene du kan delta, desto mer fordelaktig er det for din arrangementsplanlegging. Ha alltid visittkort til utlevering til potensielle kunder og arrangementspartnere. Videre, bli med en lokal eventplanleggers tilknytning til nettverk med andre hendelsesprofessorer og utveksle tips og ideer.

Anbefalt