Slik annonserer du en engrosvirksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En grossistvirksomhet har en annen type målkund, med forskjellige behov, sammenlignet med sluttbrukere (privatkunder). Fordi grossister nesten utelukkende handler i forretningstransaksjoner, må reklamefokus treffe hvor det er viktigst for detaljister i lommeboken. Når grossistbedriftseieren vet hvem han vil ha som kunde, er det da et spørsmål om å finne måter å få budskapet på foran de potensielle klientene og lage det slik at forhandleren ikke kan motstå å etablere et forhold til grossisten.

Bestem målkunden din. Dette starter med dine egne produkter. For eksempel, hvis du er grossist T-skjorter, vil du kanskje målrette online T-skjorte-skrivere, skjermprinterbutikker og små butikker som selger rimelige hvite T-skjorter.

Vurder kundens viktigste behov. Er forhandleren sannsynlig å være på utkikk etter bedre kvalitetsprodukter eller bare en bedre pris? Er det mulig at forhandleren er misfornøyd med de nåværende vilkårene (for eksempel returpolitikk og fakturering) av sine nåværende grossister?

Utvikle en annonseringsplan for å nå den målkunden. Dette kan inkludere annonser i etablerte bransjemagasiner og brosjyrer, direkte utsendelser, nettbasert annonsering rettet mot nettsteder som ofte besøkes av detaljhandelskunder og ansetter selgere for å gjøre kalde anrop. Det ville behoove deg å kjøpe eller leie informasjon om forhandlere som kjøper din type produkt. Noen grossister legger til og med annonser fra bedrift til bedrift på reklametavler i populære forretningsområder. Mange store grossister produserer månedlige flyger eller kataloger som beskriver deres nyeste produkttilbud og sender dem til alle forhandlere på listen.

I annonsene dine tilbyr du utvidede betalingsvilkår til gode kunder som er opptatt av betalingsrammer. Tilbyr også incentiver og spesialrabatter når kontoer betales til rett tid. Vær klar over din engros diskonteringsrente. For kunder som er bekymret for kvalitet, kan du tilby å sende et utvalg av produkter uten kostnad eller forpliktelse i annonsene dine. Til slutt, hvis en forhandler ønsker raskere forsendelser, angi klart dine leveringsmetoder og tidsrammer på annonsene.

Tips

  • Mens du vil forbli potensielle forhandlere med annonsene dine, må du ikke plage dem. For eksempel kan du gjøre et kaldt anrop. Deretter sender selskapet et oppfølgingsbrev og en flierannonse som beskriver produktene og prisinformasjonen. Send annonser på papirkapir av høy kvalitet, som ikke kan rippes. Dette vil øke sjansen for at annonsen din blir holdt på og satt et sted for referanseformål i stedet for søppel. Send små, men nyttige token gaver til dine potensielle og nåværende forhandlere rundt helligdager. Pass på at elementene har din logo eller firmanavn tydelig trykt på forsiden (se Ressurser). Design og send vanlige nyhetsbrev til forhandlerkunder, som oppdaterer dem på nye produkter.