Hvordan øke Deli Business

Anonim

Kunder er de viktigste personene i en deli-bedrift. Hvis du ikke får nok folk til å prøve smørbrødene dine, vil du ikke kunne få det til å fungere, uansett hvor deilig maten din. Rist folk inn og hold dem tilbake med maten. Bare takk en demografisk av gangen, og husk at ord i munn er en verdifull måte å annonsere på.

Partner med en lokal bok, video eller musikkbutikk. Opprett en avtale der de gir ut en kupong for din deli når noen foretar et kjøp. Til gjengjeld gir du ut kupong når kunder kjøper på deli. Strategiske partnerskap med lokale bedrifter kan øke trafikken til begge bedrifter.

Legg inn en annonse i en lokal høyskole eller høyskole avis. Unge mennesker spiser mye, spesielt når de er for opptatt til å studere for å lage mat. Opprett en eksamenstid der de kan få gratis drikke og chips med en sandwich, eller til og med en buy-one-get-one-free avtale. Bruk minst en 1/4 side annonse for å fange oppmerksomheten.

Tilbyr gratis trådløs internettilgang til kunder som bor i kafeen for å spise. Opptatt folk vil ønske å kunne jobbe mens de spiser, og de er mer sannsynlig å velge en restaurant med Wi-Fi enn en uten Internett-tilgang.

Gi hver kunde et stempelkort. Etter at de har kjøpt seks smørbrød eller måltider, får de syvende gratis. Dette vil oppfordre dem til å komme tilbake til din restaurant, i håp om å få noe gratis.

Vert for en musiker eller open-mic natt. Annonser på fellesskapets oppslagstavler, i aviser og på Internett. Spill opp ideen om at kundene lytter til musikk mens de spiser. Delis er et godt miljø for enslige musikere eller open-mic netter siden de holdes relativt kule og tilbyr en begrenset mengde sitteplasser.