Slik starter du et lite finansselskap

Anonim

Et lite finansselskap er en som spesialiserer seg på å sikre sikrede lån til forbrukere og bedrifter. Typiske transaksjoner inkluderer boliglån, lån til lån og avdrag for kjøp av store husholdningsapparater som kjøleskap og vaskemaskiner. Finansselskapene er forskjellige fra banker fordi de ikke godtar innskudd fra kunder. Noen små finansselskaper er uavhengige og begrenser deres markedsområde til ett lokalt område, mens andre har en landsdekkende tilstedeværelse, med avdelingskontorer over hele USA. Hver stat regulerer finansbedriftene der.

Undersøk markedet du har tenkt å tjene. Det kan være en by, et fylke eller et større område. For å forstå den potensielle låneefterspørselen i markedsområdet, undersøk demografien (dvs. egenskapene til områdets befolkning, spesielt alder og inntekt) og identifisere potensielle forretningskunder.

Identifiser statens regulator for småfinansieringsselskaper. Denne regjerende enheten kan være den samme som regulatoren for bank i staten din. Etter at du har fått kontakt, få du den nødvendige informasjonen om hvordan du kvalifiserer som finansselskap.

Leie utenfor fagfolk for å hjelpe deg med å etablere ditt finansselskap. En advokat eller et advokatfirma med erfaring i finansielle tjenester vil lede deg gjennom de mange lover og forskrifter du vil møte. En kvalifisert sertifisert offentlig regnskapsfører eller regnskapsfører er nødvendig for å etablere økonomiske kontroller, revidere bøkene og regnskapene og produsere regnskap.

Form din bedrift hvis du ikke allerede har gjort det. Når du fyller ut søknadsskjemaet, må du angi om virksomheten din er et eierskap, et aksjeselskap eller et aksjeselskap.

Fullfør forretningsplanen din. Dette vil være nødvendig hvis du planlegger å skaffe midler fra eksterne investorer. Potensielle investorer vil kreve en egnet forretningsplan som inneholder detaljerte økonomiske prognoser de neste tre til fem årene. Det er vanlig for finansselskapene å finansiere sin lånevirksomhet med kredittkort fra banker. Disse bankene må også studere forretningsplanen din i løpet av godkjenningsprosessen.

Søk på regulatoren for din lisens til å drive forretning som finansselskap. Rådfør deg med forretningsplanen for den informasjonen du trenger for å fylle ut de offisielle skjemaene. Vær forberedt på å legge til en sjekk for søknadsavgiften. For godkjenning for å være endelig, må du skaffe et kautionskrav eller et uigenkallelig kredittkort for å støtte utlånsaktiviteten din. Statlig regulator vil informere deg om beløpene.

Finn, leiekontrakt og innred et egnet kontor for å drive virksomhet. Leie- og togpersonale. Annonser bedriften din og fortsett å markedsføre. Når du mottar endelig, offisiell godkjenning fra regulatoren, kan du påbegynne virksomhet.