Hvordan fungerer en ideell klubb?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Offisiell organisasjon

Den offisielle organisasjonen av non-profit klubben krever arkivering noen dokumenter med føderale og statslige regjeringer. For det første skal organisasjonsmedlemmene til nonprofit-klubben danne LLC, som er et aksjeselskap. Du har andre alternativer, men en LLC er den enkleste å danne og gir all nødvendig dokumentasjon for å få offisiell non-profit status. Du må da fil for kategorisering som en offisiell ideell organisasjon, noe som betyr at klubben vil være skattefri. Den vanligste skattefrie statusen er 501 (c) 3.

Betalt personale

Når du har de offisielle dokumentene tatt vare på, kan du åpne en bankkonto som en ideell klubb og bruke pengene som holdes på bankkontoen for å betale ansatte i klubben. Ikke alle non-profit klubber har betalt stab, men hvis organisasjonen vokser stort nok, vil det trenge heltidsansatte som trenger lønnsslipp. Non-profit betyr ikke at det ikke er noen penger involvert i driften av klubben; det betyr ganske enkelt at klubben eksisterer for et annet formål enn å tjene penger. Uansett hva penger er igjen etter utgifter (som overhead og lønn) betales, returneres til organisasjonen for å hjelpe det med å oppnå sitt formål eller kan doneres til andre ideelle organisasjoner.

frivillige

Frivillige er livet blod av en ideell klubb. Siden en ideell klubb er dannet for å oppnå en hensikt, trekkes det naturlig folk som også er interessert i å oppnå det formålet, enten det er å skape en felleshage, hjelpe narkotikaavhengige unge eller utdanne folk om miljøet. Frivillige på en ideell klubb kan komme på en gang for å hjelpe med store prosjekter eller arrangementer; Oftere, men folk som forholder seg til klubbens sak, vil gjerne hjelpe jevnlig, da de blir involvert i klubbens aktiviteter og danner forhold til andre som er involvert i klubben.

Samfunnet

Det omkringliggende samfunnet er en stor del av en ideell klubb som oppnår sitt formål. Klubbmedlemmer kan snakke med sine naboer og gå til bymøter i regjeringen for å la sine tjenestemenn vite hva de gjør, hvordan og hvorfor. Noen ganger kan byregeringen gi støtte, om ikke monetær, kanskje gjennom å hjelpe med publisitet eller la klubben bruke statlig eiendom til møter. Å la samfunnets borgere vite om non-profit klubben er svært viktig. Individuelle donasjoner av tid, materialer og penger kan ikke virke som mye en etter en, men de legger opp til en vedvarende kraft.