Hvordan organisere en sosial klubb

Anonim

Å organisere en gruppe mennesker inn i en sosial klubb kan være en morsom og voksende opplevelse. Du vil bli kjent med flere mennesker, delta i aktiviteter med hverandre, planlegge med hverandre, og muligens selv tjene med hverandre. En sosial klubb er en gruppe mennesker med felles mål eller felles livsstil. Her er noen tips om hvordan å organisere en sosial klubb.

Gi navn til din sosiale klubb. Opprett et navn for din sosiale klubb. Du kan bestemme deg for å opprette et navn basert på dine interesser eller vanlige egenskaper, for eksempel mødre hjemmefra, skille ektefeller og så videre.

Annonser din sosiale klubb. Lag en flyger med møteinformasjon eller hendelsesinformasjon for din sosiale klubb. For å få flere svar, opprett tårer på bunnen med navnet på den sosiale klubben og et telefonnummer eller adresse folk kan kontakte hvis de er interessert i å bli med. Post flyers på biblioteker, legekontorer, eller andre forretningssteder eller steder du vil finne potensielle medlemmer på.

Velg et styre. For en vellykket sosial klubb trenger du noen som har ansvaret, samt et styre for å hjelpe den ansvarlige. Hovedstyret omfatter president, visepresident, sekretær og kasserer. Vanligvis er personen som starter klubben, ansett som grunnlegger eller president. Presidenten kan bestemme om han eller hun ønsker å tilordne medlemmer til styrets stillinger eller holde valg. For første periode kan det være lettere å tildele posisjonene. For fremtidige vilkår blir det lettere å holde valg for de ulike stillingene.

Beslut om regler og prosedyrer. Med styret ditt bestemmer du om det skal være en årlig medlemsavgift som bidrar til å betale for aktiviteter, romleie og forsyninger. Bestem om klubben din vil ha et nyhetsbrev som det publiserer. Beslut om regler for deltagelse i klubbens aktiviteter eller møteprosedyrer. Pass på å skrive disse opp og holde dem i en klubb notatbok (http://society6.com/notebooks?utm_source=SFGHG&utm_medium=referral&utm_campaign=2389) eller bindemiddel for fremtidige plater å bruke.

Planlegg året. Med styret og de tilstedeværende medlemmene bestemmer du om aktiviteter, møter og serviceprosjekter du vil holde hele kalenderåret. Når aktivitetene og datoene er bestemt, må du sende e-post eller sende et nyhetsbrev til medlemmer som er en del av klubben din. Bestem om det er krav som folk må møte for å bli medlem av sosiale klubben.