Fordeler og ulemper for Co-Ops

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et samarbeid eller samarbeid er en forretnings- eller boligutvikling som er eid av eiet. Disse medlemmene har ansvaret for å stemme andre medlemmer inn, selv om virksomheten fortsatt er offentlig handlet. Hvis du tenker på å bli med eller starte en co-op, er det viktig å vurdere fordelene og ulemperne før du begynner.

Fordel: Deltatte kostnader

Hele samarbeidspunktet er at medlemmene er alle ansvarlige for virksomheten og samarbeider med å drive den. En av de elementene de må samarbeide om, er å dele kostnadene ved virksomheten eller boligutviklingen. En kunstneres studio plass kan kjøre som et samarbeid, hvor flere kunstnere deler utleiebetalingen for å få et større og bedre kunstnerstudio. Når det gjelder en bedrift, vil samarbeidende medlemmer måtte dele utgifter til reklame og andre utgifter.

Fordel: Likestilling

Medlemmer av kooperativ er alle investert i selskapet. Det betyr at det ikke er behov for tilsyn, fordi hvert medlem vil overvåke andre medlemmer for å sikre at selskapet går jevnt. For bedrifter som eies av sine ansatte, er det ansett at ansatte vil overvåke andre ansatte for å sikre at jobben er ferdig og selskapet lykkes.

Fordel: Forbedret kommunikasjon og ytelse

Medlemmer av samarbeidspartnere er alle involvert i produksjon, ledelse og overordnet suksess for selskapet. Dette betyr at medlemmene er i stand til å kommunisere med hverandre i forhold til hvordan selskapet kjører, samt foreta nødvendige tilpasninger for å forbedre ytelsen til selskapet.

Ulempe: Risiko for finansiering

Et kooperativ driver høyere risiko når det gjelder finansiering, fordi den overordnede organisasjonen av selskapet er delt mellom flere medlemmer i stedet for en eneste eier. De fleste kooperativer vil ikke motta gunstige finansierings- eller låneopsjoner, fordi det ikke er et individ ansvarlig for økonomi, tilsyn eller bedriftens ytelse.

Ulempe: Delte beslutninger

Et kooperativ har ikke ett medlem eller individ som tar beslutninger for selskapet. Medlemmer av kooperativ må møte og dele ansvar for selskapsplanlegging og ytelse. Medlemmer som deler boligkjøp, må dele oppgaver som kan omfatte vedlikehold av eiendommen, vedlikehold og beslutninger om å tillate nye medlemmer inn i boligområdet.

Ulempe: Timer og finansiering

Et kooperativ krever mye arbeid fra medlemmene. Siden medlemmene er ansvarlige for økonomi, vedlikehold og generell produksjon for selskapet, er de tilbøyelige til å jobbe mer enn en typisk forretningsstruktur der det er veileder, ledelse og ansatte. Samarbeidspartnere krever også finansiering fra hvert medlem for å opprettholde virksomheten. Hvis virksomheten ikke profiterer, vil samarbeidsmedlemmene ikke se avkastning eller inntekt fra samarbeidsvirksomheten.