Slik planlegger du et fellesskapskjønnhetsprosjekt

Anonim

Den stygge ledige mye ved siden av postkontoret ville gjøre en flott samfunnspark for trette fotgjengere, en felleshage eller en plass for barn å leke. Det må ryddes opp og settes i orden før det kan brukes til noe, men. Noen bør gjøre noe - og kanskje er det noen som er deg.

Ta kontakt med lokale myndigheter for å avgjøre om du har tillatelse til å forskjønne området. Borgmesterens eller kontoristens kontor kan hjelpe deg. Det stykke land du ønsker å beautify, kan ha en eier som enten er fiendtlig eller mottakelig for ideen din. Du må vite før inntrenging på privat eiendom, uansett hvor uattraktiv det kan være. Når det gjelder fellesskapseide land, er det også nødvendig med tillatelse. Fellesskapets tjenestemenn kan være i stand til å veilede deg til prosjekter du ikke hadde tenkt på å gjøre, så vel som å hjelpe deg med de du har identifisert.

Finn ut om det er fellesskapshjelp for prosjektet ditt. Byen kan hilse på at du plukker opp søppel på bredden av en lokal strøm. I så fall kan du finne ut om Institutt for offentlige arbeider kan hjelpe med søppelbeholdere eller spesielle søppelhenting. Finn ut hvordan samfunnet håndterer en frivillig som blir skadet; i enkelte lokalsamfunn er det nødvendig med registrering og et uhellig unntak for samfunnsarbeidsprosjekter.

Lag en prosjektorganiserende gruppe. Frivillige arbeider best når arbeidene er tydelig skissert på forhånd, og forsyningene de trenger er klare til hånden. Du kan trenge forskjellige personer til å rekruttere frivillige fra sannsynlige samfunnsorganisasjoner, planlegge arbeidsskift, kjøpe forsyninger, publisere arrangementet, tilby forfriskninger, og takk de som hjalp.

Rekruttere frivillige. For samfunnsmessig skjønnhet, vær sikker på å kontakte grupper som den lokale hagen klubben, speidere og ungdomsorganisasjoner. La skoler og hus av tilbedelse som krever ungdoms samfunnstjeneste, vet at du ønsker frivillige velkommen.

Planlegg arrangementet ditt for å maksimere frivillig deltakelse: i et travelt samfunn kan dette bety dodging av sport og andre fellesskapshendelser. Siden beautifiseringsprosjekter er ofte værmeldige, planlegger du en regndato eller en måte å omplanere.

Planlegg å tilbringe en god del tid de siste dagene før hendelsen ditt besvarer spørsmål, sørg for forsyninger og påminner frivillige om deres forpliktelser. Kryss fingrene for været, og ha det bra.

Forbered deg på nødvendig oppfølging. Først må du forsikre deg om at alle deltakende frivillige blir takket, enten ved notat, telefonsamtale eller andre midler. (Sende bilder av frivillige til lokale papirer med en bildetekst som beskriver prosjektet fungerer noen ganger.) For det andre, koordinere eventuelle oppfølging. Hvis Cub Scouts tilbyr å gjøre lett søppelpatrull på din nylig rengjorte ledige mye en gang i måneden, hjelper dem å lage en tidsplan og holde kontakten. Vurder å gå tilbake til prosjektet ditt på sesongmessig eller halvårlig basis.