Gjennomsnittlig lønn for profesjonelle motocrosskjørere

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Profesjonelle motocross ryttere er idrettsutøvere som har avansert til det høyeste nivået av konkurranse i denne risikable, men spennende sporten. De betraktes som fremragende idrettsutøvere med eksepsjonell fysisk evner, utholdenhet og konkurransedyktige instinkter, blant andre talenter. Profesjonelle motocross-ryttere konkurrerer vanligvis i store nasjonale og internasjonale løp, hvor de kan vinne premiepenger gjennom hele karrieren. Endosement avtaler kan også øke en motocross rider lønn.

Tips

• Pro motocross kommer ikke med en "gjennomsnittlig" lønn. Topprennere kan tjene $ 12 000 for et enkelt løp, sammenlignet med $ 16 405 årlig for en rytter som slutter død sist i hvert løp i sesongen.

Kontanter kommer fra flere kilder

Profesjonelle motocross rytters lønn er avhengig av suksess på banen, men det er også andre faktorer å vurdere. Ifølge Motocross Action Magazine lager profesjonelle motocross-ryttere sine penger gjennom en kombinasjon av løpevinner, pengepenger, laglønninger, påtegninger og mesterbonuser. De som nettopp begynner å jobbe som privatpersoner, må kanskje supplere sin inntekt med annet arbeid. Når de begynner å lage et navn for seg selv og vinne store konkurranser, kan pro motocross-ryttere øke sin årlige lønn.

Supercross Salary for Twentieth, Fortieth og Tiende Place

Hvis en profesjonell motocross racer avsluttet tjuende i hvert AMA 450 løp, ifølge Motocross Action, ville han gjøre en årslønn på $ 36.295, fra og med 2015. Det sammenligner med $ 16,405 i gevinst for en rytter som ferdig med fortjenesten i hvert løp i en sesong - eller død sist. Hvis han imidlertid fullførte tiende plass hvert løp, ville han tjene $ 52 700 i premiepenger og bonuser.

Champions Make Top Dollar

Profesjonelle motocross-ryttere som konsekvent utfører seg godt i konkurranser og er godt kjent i sporten, kan gjøre høye lønninger på nivå med andre pro-idrettsutøvere. Toppkonkurrenter som James Stewart og Chad Reed gjør vanligvis godt over en million dollar i året i pengepenger alene, og regner ikke med kommersielle sponsorater. På 2018 Monster Energy Supercross-serien var vesken utbetalt en total sum på $ 86.807 betalt til rytterne. Topprider Marvin Musquin vant $ 12.000. Ikke dårlig for en dags arbeid.

Kjekk Pay From Endorsement Deals

Betalte påtegninger eller sponsoravtaler kan være svært lukrative i motocross racing. Sponsoravtaler med selskaper som produserer sykler, utstyr, energidrikker, klær og andre ting som er relatert til sporten, kan betale godt. Disse selskapene betaler idrettsutøvere for å vises i reklame, trykte annonser og kampanjer. De betaler dem også for å bruke sine produkter i konkurranser og bruke selskapets logoer. Topptilbudene kan være verdt millioner av dollar, men er bare tilgjengelige for fremragende, vellykkede racere.

Utgifter spise i lønn

Motocross ryttere som ikke mottar utstyr gjennom anbefalingene må kjøpe sitt eget utstyr. Profesjonelle sykler alene kan koste tusenvis av dollar. Motocross ryttere må også kjøpe hjelmer, briller, beskyttende polstring, hansker og andre nødvendigheter. Mange konkurranser krever en registreringsavgift for å konkurrere, og rekreasjons trening spor også belaste penger for bruk av deres fasiliteter. Disse utgiftene bør tas i betraktning, særlig tidlig i karrieren.