Hvordan finne fremtidsplasser i Walmart

Anonim

Den første Walmart-rabattbutikken åpnet i 1962 i Rogers, Arkansas. Siden da har den utvidet seg til et selskap med over 2 millioner ansatte og 9.000 butikker over hele verden. Butikker inkluderer supercentre, som har matbutikker sammen med utvalg av rabattprodukter, og Sams Club-medlemskapsagenter. Walmart butikker er ofte svært store, så åpningene deres kan ha en stor innvirkning på et fellesskap. Du kan finne informasjon om nye Walmart steder online eller ofte gjennom lokale nyhetskilder.

Bekreft at det ikke allerede er en Walmart-butikk på stedet du vil sjekke. Gå til walmart.com, og klikk "Store Finder" for å søke etter postnummer eller kartplassering.

Sjekk walmarts selskapsside for informasjon det har gitt ut på fremtidige åpninger. Fra walmart.com, klikk på "Corporate Website" nederst på siden, eller velg nettleseren din til walmartstores.com. Klikk på "Presserom" på topplinjen, deretter "Pressemeldinger" på sidemenyen. Du kan filtrere etter emne, hvorav en er "Store åpninger".

Søk lokale nyheter kilder for informasjon om Walmart åpninger hvis du ikke finner din ønskede informasjon på Walmart nettsted. Siden lokale næringsliv ofte er opptatt av åpningen av en Walmart i området, vil lokale nyhetskilder vanligvis dekke problemet og kan ha informasjon før den offisielle pressemeldingen.