Non-Profit Fundraising Event Ideas

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Non-profit fundraising hendelser kan generere en stor sum penger. Plassering, planlegging, organisering og annonsering av arrangementet er alle sentrale faktorer for suksess. Non-profit fundraising arrangementer kan være store og fancy eller små og rimelige sammenkomster som finner sted i et privat hjem. Omtrent alle hendelser kan konverteres til en innsamlingshendelse ved å donere en del av inntektene til en ideell organisasjon.

Spillturneringer

Spillturneringer er små og rimelige non-profit fundraising arrangementer der deltakerne spiller terning eller brettspill som Bunco, Trouble eller Sorry. Arrangementet kan være like stort eller lite som spillet tillater og kombinerer moro med pengeinnsamling. Lad hver spiller betale et fast gebyr og starte festen med en kort forklaring på den ideelle organisasjonen at midlene går mot. Server fingermat og gi små pyntegjenstander, helst noe som angår din ideell organisasjon, som premier for vinnerne. Frivillige kan byttes med vertskap for flere av disse hendelsene gjennom året.

Entertainment Events

Rimelig familieunderholdning er en storstilt non-profit fundraising arrangement. Vert en ettermiddag eller kveldsmøte med en lek, film, konsert eller komedie som passer for hele familien. Husk når du angir opptakspriser som folk mest sannsynlig vil delta hvis opptaksprisen er rimelig. Be lokale restauranter å gi middag eller fingermat til redusert pris eller for publisitet. Tilsetning av mat legger til elementet i en pakkeavtale.

Silent Auction

Silent auksjoner er lukrative ideelle innsamlingshendelser som fordeler organisasjonen og samfunnet. Silent auksjoner kan kombineres med en lunsj eller middag, skape et stort arrangement, eller en lengre begivenhet der varer vises og by på over en ukes periode. Be samfunnsbedrifter til å bidra med varer og tjenester for organisasjonen din til å avlevere. Vis elementene på en sentral plassering som gir tilstrekkelig informasjon om hva hvert element innebærer og hvem som donerte det. Inntekter fra de vinnende budene går til din ideelle organisasjon.

Rubber Duck Race

En gummibandkonkurranse er en underholdende, ikke-kommersiell innsamlingshendelse som koster et kjøp av gummiannonser og reklame. Be om donasjoner av varer og tjenester fra lokale bedrifter til priser, mat eller underholdning. Annonser og sett opp stasjoner i samfunnet der folk kan "adoptere" en and. Under hendelsen slippes gummibuksene inn i en lokal vannvei foran en mengde og eiere av de vinnende ender tildeles priser.