Hvordan jobber sikkerhetsobligasjoner?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hva er en sikkerhetsobligasjon?

Et kautionskrav er en avtale mellom tre parter for å sikre at et løfte blir holdt. Et kausjonsobligasjonsselskap garanterer fullføring av en viss lovlig forpliktelse fra en part til en annen. Et eksempel ville være innenfor konstruksjonsområdet. Hvis du har en entreprenør som bygger ditt nye hjem, vil du være sikker på at han er bundet. Dette forteller deg at et kautionsobligasjonsselskap er tilstede for å garantere entreprenørens rettslige forpliktelse til deg.

Typer sikkerhetsobligasjoner

Det finnes ulike typer sikkerhetsobligasjoner. Hver gjør noe litt annerledes. Bail eller rettsobligasjoner sørger for at en person følger reglene for retten eller kausjonsvilkårene. Kontraktsbrev sikrer at personen eller firmaet som har inngått en kontrakt, vil oppfylle løftene som er angitt i kontrakten. Lisens- og tillatelsesobligasjoner sørger for at den som har tillatelsen eller lisensen, driver sin forretningsmessige praksis i samsvar med forskriften i lisensen. En underavdelingsobligasjon sikrer at landutviklere holder seg til deres juridiske forpliktelser ved å sørge for riktig avfallshåndtering og landforbedring i samsvar med statlige lover.

Hvordan sikkerhetsobligasjoner jobber

Et kautionsobligasjon gir en kjøpmannen støtte både når det gjelder økonomiske problemer og omdømme. En forretningsmann vil kjøpe en kaution fra et obligasjonsselskap. Når den selgeren fortsetter å drive forretning med sine kunder, føler kundene seg tryggere og vet at det er en garanti for det arbeidet de ansetter denne selgeren for. For eksempel, hvis et kunstgalleri ansetter en rengjøringstjeneste for å rydde opp etter arbeidstid, er det trøstende å vite at rengjøringsvirksomheten er bundet. Hvis noe skulle bryte, er det dekket. Sikkerhetsobligasjoner er mye som forsikringspolicyer. Den store forskjellen er at sikkerhetsobligasjoner gir deres beskyttelse til kunden, ikke obligasjonsinnehaveren.

Anbefalt