Hvordan få en grossistforhandler lisens i Maryland

Anonim

Et grossistforhandleres lisens gjør at du kan kjøpe biler fra ikke-offentlige auksjoner. Du søker om lisens til å selge biler til andre bilforhandlere. Maryland forbyr grossistforhandlere å selge biler til privatkunder. En etterforsker fra virksomhetslisensieringsenheten kontrollerer posisjonen din for å overholde nettstedkravene. Hvis lisensen din er godkjent, vil du motta informasjon om gebyrer og forhandlerkoder.

Gjør et søk etter bedriftsnavnet du vil bruke (se Ressurser). Finn ut om et annet Maryland-selskap bruker navnet allerede. Søk etter et firmanavn du vil ha ved å fylle ut et handelsnavnsprogram og betale en $ 25 avgift, eller en avgift på $ 75 for raskere tjenester (se Resources).

Lag en organisasjonsstruktur for grossistforhandleren din. Velg en forretningsstruktur som et aksjeselskap, et aksjeselskap, enesjef eller et partnerskap. Møt med en regnskapsfører for å diskutere den ideelle forretningsstrukturen for grossistforhandleren din.

Registrer virksomheten din som organisert for å operere i Maryland, og få en forhandler lisens fra din lokale banerett (se Ressurser).

Søk om et føderalt skatteidentifikasjonsnummer fra Internal Revenue Service (se Resources).

Les instruksjonene for et Maryland-grossistforhandlerlicens og fullfør søknaden (se Ressurser). Pass på at hver eier, partner eller selskapspartner fullfører søknaden og tillegget.

Fyll ut skjemaene og forespurte opplysninger som må ledsages av grossistforhandlerens lisens, for eksempel soneringsgodkjennelsesskjema, kautionsobligasjonsskjema, kriminalregisteropplysningsskjema og forsikringsinformasjonsskjema.

Sikre en bygning som er stor nok til en grossistforretning, gir deg mulighet til å opprettholde vanlig belegget og vil bare bli brukt til grossistforretningen din. Inkluder et tillegg til grossistforhandlerens lisensansøknad som gir informasjon om forhandlerstedet ditt og dokumenterer dine eierskap eller leasingvilkår for nettstedet. Før godkjenning av lisensen din, vil en inspektør avgjøre om nettstedet for det foreslåtte forhandleren din oppfyller kravene til nettstedet.

Ring Maryland Motor Vehicle Administration for å spørre om søknaden din eller søknadsprosessen, på 800-950-1682.

Betal $ 250 for lisensavgift for grossistforhandler og $ 50 for utskiftbare forhandlerkoder etter at du har fått godkjenning for grossistforhandlerens lisens.

Anbefalt