Overtidsprosentberegning

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Den føderale regjeringen har innført forskrifter som bestemmer minimumsbeløpene en arbeidsgiver er tvunget til å betale ansatte for overtidstjeneste. At lønn er basert på timelønn. Hvis du har ansatte som jobber overtid, behøver du å være kjent med disse forskriftene og overholde dem. Det er noen grunnleggende aspekter av reglene å gjøre deg kjent med. I tillegg er det noen misforståelser som du bør være oppmerksom på.

Overtidsbetaling

Overtidskompensasjon skal betales til arbeidstakere som arbeider mer enn 40 timer i løpet av en arbeidsuke. Lønnen er 150 prosent av timelønnen. Hvis staten din også har en overtidslønn, hvilken lov som gir arbeideren, tar høyere rente effekt. Dette gjelder ikke for "fritatte arbeidstakere", generelt lønnede arbeidstakere.

Vanlige misoppfatninger

Overtidreglene gjelder for samlet arbeidstid i en arbeidsuke. Det er ingen føderale arbeidsregler som dikterer at overtid må tildeles arbeid i helger, helligdager, netter og så videre. Slike timer er ikke kvalifisert under føderale regler for overtid eller til og med dobbel tid. Den eneste grensen er den totale 40-timers grensen, så langt som føderale retningslinjer går.

Å finne overtidstimene

Mens arbeidsgivere må betale for overtidstimer på forhøyet rente, betaler de fortsatt for den første kvoten på 40 timer til rett rate. Si ansatt Ralph jobber 52,5 timer i en enkelt arbeidsuke. Han ville motta lønn på 40 timer på sin standard, timernivå. I tillegg vil Ralph imidlertid motta 12,5 timers lønn på 150 prosent av dette nivået ("time and a half").

Beregn prosentandel og lønn

For å ta dette eksempelet og beregne hva Ralph ville få, må du si at Ralphs timelønn er $ 13,40. Til å begynne med kommer de første 40 timene, til $ 13,40, til nøyaktig $ 536,00. Dette ville være Ralphs lønn for en vanlig arbeidsuke. For overtidslønn, multipliser $ 13,40 med 1,5. Resultatet er $ 20,10. Dette er Ralphs overtidshastighet. Nå multipliserer $ 20,10 med 12,5 for å få overtidslønn. Dette kommer til $ 251,25. Ved å legge de to tallene sammen for Ralphs betaling den uken, er summen $ 787,25.

Anbefalt