Hvordan håndtere en misdemeanor overbevisning når jobbsøking

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å ha en misdemeanor overbevisning på din plate kan få stor innvirkning på å få en jobb. Selv om en misdemeanor er mindre alvorlig enn en forbrytelse, kan det fortsatt gi en arbeidsgiver pause når du vurderer søknaden din. Påvirkningen som din misgjerning kan ha, vil i stor grad avhenge av arten av kriminaliteten, samt hvilken type jobb du søker etter.

Vær ærlig om posten din hvis du blir spurt. Noen stater har begrensninger til hva en arbeidsgiver kan spørre om kriminell historie. Det er imidlertid sannsynlig at selskapet vil kjøre en bakgrunnskontroll på deg og finne ut om historien uansett. Det er best å svare på alle spørsmål om din kriminelle historie ærlig.

Forklar din misdemeanor på søknaden eller under intervjuet. Arbeidsgiverens toleranse vil avhenge av kriminaliteten, overlevelsesalderen og din historie siden da. Forklar situasjonen fullt ut, og la arbeidsgiveren vite at du har lært av feilene dine.

Søk etter jobber der din misdemeanor ville være irrelevant. Se på jobber som er mer lette når det gjelder kriminell historie. Maleri, vedlikehold og landskapsarbeid er vanligvis ikke så strenge som om du var søker om å jobbe med penger eller medisiner.

Tips

  • Det er ansettelsesselskaper som spesialiserer seg på å finne jobber for dømte kriminelle, som Hard2Hire.com (se Resources).

Anbefalt