Hvordan bygge en bilforhandler

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å starte enhver bedrift er en kostbar innsats, men i det lange løp har potensialet til å gi deg større finansiell stabilitet. Når det gjelder bilforretninger, er det flere ting du må vurdere før du begynner konstruksjonen, inkludert reguleringskostnader og markedsverdi. Sørg også for at du har alle nødvendige lisenser og tillatelse før du begynner å bygge eller foreta kjøp.

Elementer du trenger

  • Blueprints

  • Bedriftslån

  • investorer

  • Datamaskin

  • Forretningslisens

  • Bilforhandlerlicens

Lag dine design- og forretningsplaner og sørg for at du har nok plass til biler og et showroom. Husk at forhandlere som handler med nye bilsalg, ofte har modeller igjen når de får nye biler, så når du bestemmer deg for størrelse, ta dette med i betraktning. Sørg også for å inkludere planer for en verksted som passer til hvilke typer biler du vil selge. Hvis du bare bygger en brukt bil mye, eller en liten bil mye, trenger du mindre plass, men planlegger fortsatt.

Samle din økonomi. Dette er tidspunktet da du skal søke om virksomhetslån og se etter investorer. Pass på at du ser etter kostnadsbesparende strategier og sammenlign priser på alt fra entreprenører til byggematerialer. Ifølge Reed Construction Data var den nasjonale gjennomsnittlige kostnaden for å bygge en ny bilforretning i 2008 ca 1,7 millioner dollar.

Kjøpe det ledige landet hvor du vil bygge mye, sørg for at det er zoned for kommersiell bruk, og at bilforhandlere er tillatt. Vanligvis kan forhandlere ikke bygges nær boligområder, så se etter steder som er på hovedveier eller lett tilgjengelig fra utdanningen.

Handle rundt for en entreprenør som har erfaring med å bygge bilforhandlere. Sammenlign sine tidligere prosjekter, deres priser, deres designideer og materialene de bruker.

Velg din entreprenør og diskutér dine designideer med ham. Husk at designet ditt skal imøtekomme markedet, så ikke glem å undersøke demografien og detaljene i området der du ønsker å bygge. Fullfør designplanene dine, og skriv ut tegningene.

Oppsett byggeplanen din på en detaljert tidslinje for å sikre at du er i tide og på budsjett. Dette vil også hjelpe deg med å projisere når du skal begynne å kjøpe inventar. Når du og din entreprenør har fullført tidsplanen og lagt ut designen, kan du begynne å bygge.

Tips

  • Bruk alltid en lisensiert entreprenør med erfaring i design for å bygge et nytt forhandler.