Introduksjon til arbeidsstilling og verdiøkning

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I en organisasjon blir folk med ulike holdninger og verdier om arbeid samlet for å oppnå organisasjonens oppdrag. Arbeidsvilkår og verdiøkning (WAVE) Workshops er utformet for å samle individuelle og organisatoriske arbeidsverdier. Workshopen bidrar til å definere kjerneverdier for service, aktualitet, lagkonkurranse, hardt arbeid og kvalitet og deretter forklare hvordan disse kjerneverdiene påvirker produktiviteten.

Arbeidsbevissthet og verdiøkning

Holdning er definert som en mental tilstand som involverer tro, følelser, verdier og disposisjoner til å handle på bestemte måter. Ofte når folk viser de personlige fordelene med en positiv holdningstilpasning, er folk villige til å endre holdninger til å oppnå en organisasjons oppdrag.

Verdier er definert som etikk til et individ. Enhancement er definert som noe som øker verdien av en ting.Økt arbeidsetikk kan føre til mer produktive ansatte og en bedre organisasjon generelt.

Hvilke ansatte vil lære i en WAVE-workshop

Etter å ha deltatt i et WAVE-verksted, bør en medarbeider lære hvordan deres individuelle roller i organisasjonen bidrar til den samlede transformasjonen av organisasjonen. Enkeltpersoner bør lære å identifisere og klargjøre deres personlige verdier og mål som de relaterer seg til organisasjonens verdier og mål. De kan da gjøre en forpliktelse til å endre arbeidets holdning og atferd for å være i samsvar med både deres personlige mål og verdier og mål og verdier for organisasjonen.

Ulemper ved WAVE Workshops

De positive resultatene fra WAVE-workshops kan være midlertidige. Arbeidsstilling er først og fremst påvirket av arbeidsmiljø. Mange synes det er vanskelig å opprettholde en positiv arbeidsstilling hvis de ikke liker sitt arbeidsmiljø. Noen faktorer som inngår i arbeidsmiljøet er de menneskene de jobber med, folket de jobber for, lønn, fysisk plassering, trening og tilstrekkelig forsyning. Enhver av disse miljøfaktorene kan føre til en misfornøyd ansatt som ikke sannsynligvis vil endre sin holdning på grunn av et WAVE-verksted.

Fordeler med en WAVE Workshop for ansatte

Ansatte kan dra nytte av å delta i WAVE-workshops ved å lære å være mer produktive på jobben og ha bedre holdninger til jobbene sine. Innarbeide arbeidsposisjonen og verdiøkningsprinsippene (WAVE) kan være et skritt mot karriere suksess for en ansatt. Når ansatte har bedre holdninger til jobbene sine, har de større interesse for å gjøre jobben sin til det beste av sine evner, og er mer villige til å gå utover plikten til å sørge for at organisasjonens oppdrag er oppfylt.

Fordeler med en WAVE Workshop for arbeidsgivere

Arbeidsvilkår for arbeidstanker og verdiskapninger (WAVE) kan være til nytte for bedrifter som ønsker å øke moral og produktivitet til sine ansatte.

En arbeidsgiver kan ikke fullstendig kontrollere en ansattes holdning, men ansatte som internaliserer WAVE-prinsipper, er ofte vanskeligere arbeidere, mer organisert, bedre i stand til å navigere tilbakeslag, og mer sannsynlig å løse problemer med personen som er i stand til å løse dem. Dette kan føre til lykkere ansatte og en mye mer produktiv arbeidsstyrke.