Hvordan lage en tidslinje for ansattes opplæringsplaner

Anonim

En tidslinje kan tjene som en nyttig retningslinje for å få en ansatt trening plan oppnådd. Mens du ikke trenger å følge tidslinjen med perfekt etterlevelse, tjener det fortsatt et verdifullt formål i form av et mål. Du kan følge noen få enkle trinn for å lage en tidslinje for din opplæringsplan for ansatte. På veien kan du gjerne gjøre endringer i denne tidslinjen for å holde den aktuell og relevant.

Kom opp med komponentene i din medarbeidsplan. Del prosessen i faser. For eksempel kan det være "Salgstrening, Kundeserviceopplæring, Sikkerhetsopplæring."

Kom opp med rimelige forventninger til tiden som trengs for å fullføre hvert trinn. For eksempel bør en enkel forelesning på ca 30 minutter ikke ta mye mer tid enn en time. Ta hensyn til tid som trengs for spørsmål og andre hendelser, for eksempel lunsj.

Lag tidslinjen. Lag en linje på en side. Legg den korte beskrivelsen av en fase under en prikk på tidslinjen. Plasser varigheten av tiden som er nødvendig for å fullføre en oppgave over oppgaven. Dette vil utgjøre grunnlaget for din medarbeidsplan.