Slik overvåker og forbedrer arbeidsplassoperasjoner

Innholdsfortegnelse:

Anonim

For at en bedrift skal lykkes på sikt, må den tilby produkter og tjenester - til akseptable priser - som tilfredsstiller kundenes behov. Det trenger også en prosessforbedringsplan, slik at den kan forbedre sine interne funksjoner kontinuerlig for å redusere driftskostnader og øke driftseffektiviteten og ansattes moral.

Engasjere dine ansatte

Begynn med å skape et arbeidsmiljø som aksepterer og omfavner endring. En åpen dørpolitikk, rettferdig og respektfull behandling og åpen kommunikasjon er noen av de viktigste ingrediensene. Hvis du tar deg tid til å legge et grunnlag som oppfordrer og belønner medarbeiderbidrag før du implementerer en overvåkings- og operasjonsforbedringsplan, vil det være mye lettere å få innkjøpet nødvendig for å forbedre ikke bare arbeidsplassoperasjoner, men hele virksomheten din.

Angi målmål og målinger

"SMART" -systemet bruker et akronym til å guide bedrifter i å sette forventninger som er spesifikke, målbare, oppnåelige, realistiske og rettidige. Gjør dette for hver avdeling.Deretter definerer du referanse kriterier for bruk i overvåking. Et mål for kundeservice kan for eksempel oppnå en kundetilfredshet på 99 prosent. Et mål for kundefordringer kan være å øke innkrevingsrenten med 20 prosent innen seks måneder, og et mål for IT-avdelingen din kan være å integrere fullt ut -av-salg og lagerstyringsprogrammer.

En kontinuerlig overvåkingsplan

Involver alle ansatte i prosessovervåking. Ledere kan gjennomføre vurderinger på servicenivå, for eksempel samtaleovervåkning og observasjoner på skrivebordssiden, analysere rapporter og dissekere dagens driftsprosesser. Lavere ansatte kan gjennomføre kvalitetstesting og bidra med informasjon om gjeldende arbeidsflyter. Planlegg regelmessige private, avdelings- og virksomhetsomfattende møter for å gjennomgå resultater og avgjøre når eller om prosessendringer er nødvendige.

Implementere operasjonsprosessforbedringer

En resultatorientert forbedringsplan fokuserer på å forbedre kostnad, kvalitet, service eller fart. Handlingstrinnene spenner fra å gjøre mindre endringer som eliminerer dupliserte trinn eller andre arbeidsflytredundanser for å skrape og omforme en hel prosess. Et komplett redesign inkluderer analyse, prioritering og reassembling av oppgaver og operasjonelle trinn. Et komplett prosessredesign kan være nødvendig når forskriftsbestemmelsene endres eller innlemme endrede teknologier i virksomheten din.