Alternativ karriere med en utdannelsesgrad

Innholdsfortegnelse:

Anonim

De fleste studenter som tjener en grad i utdanning, enten tidlig barndom, grunnskole eller videregående opplæring, blir lærere. Det er imidlertid noen som har en utdannelsesgrad som ikke velger å bli klasseromlærer av en rekke årsaker, men søker karrierer som vil bruke ferdighetene de har jobbet hardt for å lære over sin høyskolekarriere. Heldigvis har de mange andre karrieremuligheter som vil bruke deres opplæringsopplysninger.

publisering

Utgivere av lærebøker og utviklere av pedagogisk materiale ansetter enkeltpersoner med opplæringserfaring til å skrive, redigere og kontrollere faktabøker og annet klasseromsmateriale. Erfarne lærere som har forståelse for utdanningsstandarder og læreplanutvikling, kan bidra til at lærebøker møter behovene og retningslinjene for skolesystemene. Hvis du har en utdannelsesgrad, kan du gi en verdifull tjeneste til utgivere ettersom de utvikler lærerhåndbøker for lærebøkene, da du har førstehånds kunnskap om hva lærere trenger og ønsker for å undervise sine studenter. Testutvikling og forberedelsesfirmaer ansetter også utdannede lærere for å bidra til å utforme standardiserte tester for studenter.

Bedriftsopplæring

Hvis du har en utdannelsesgrad og erfaring med undervisning, kan du ha en vellykket karriere innen bedriftsopplæring. Bedrifter av alle størrelser ansetter trenere, både på kort og permanent basis, for å jobbe med ansatte for å utvikle sine ferdigheter og kompetanse. Selv om du har blitt utdannet til å undervise barn, er mange av utdanningspraksis relevante, og kunnskapen din om å lære teorier, klasserom og læreplanutvikling kan hjelpe deg med å utvikle engasjerende og effektive bedriftsopplæringsprogrammer.

Regjering

Statlige og føderale byråer søker ofte personer med utdannelsesgrader til å jobbe i utdanningsadministrasjon, planlegging, evaluering og forskning. Mens for toppnivå statlige stillinger du mest sannsynlig trenger en avansert grad og litt undervisning i klasserom, kan du fortsatt jobbe i noen av de lavere nivåene av regjeringen med en bachelorgradsstudium. I denne typen arbeid kan du være ansvarlig for å utvikle statlige utdanningsstandarder, gjennomgå lærerforberedelsesprogrammer, vurdere statsopplæringsresultater eller konsultere statlige tjenestemenn om utdanning i staten når de utvikler politikk.

ideelle organisasjoner

Nonprofit-sektoren gir også mange muligheter for de med utdannelsesgrader som ikke vil jobbe i klasserommet. Store organisasjoner som United Way, YMCA, Boy og Girl Scouts og Boys and Girls Clubs ansetter ofte de med opplæringserfaring for å utvikle og drive programmer for barn for å sikre at programmene møter etablerte mål og støtter utviklingen av barn. Noen nonprofits engasjerte utdannede lærere til å hjelpe med advokat også, å gi en lærer perspektiv på problemer som er viktige for organisasjonen og bistå med å forske og skrive stillingspapirer og uttalelser.