Hva er forskjellen mellom regnskapsår og kalenderår for en bedrift?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Internal Revenue Service anerkjenner to typer skatteår for bedrifter som innleverer selvangivelse: et kalenderår og et regnskapsår. Noen bedrifter må følge et kalenderår når de legger inn skatter, mens andre har fleksibilitet i å velge å følge et regnskapsårssystem.

Kalenderår

Et kalenderår er definert av Internal Revenue Service som en 12-måneders periode som begynner 1. januar og slutter 31. desember.

Regnskapsår

Et regnskapsår er typisk en periode på 12 påfølgende måneder som begynner på den første i måneden og slutter på den siste dagen i den tolvte måneden. Den første måneden i kalenderen er aldri januar under oppsigelsen av regnskapsåret. Noen virksomheter følger et regnskapsår på 52-53 uker, som veksler mellom 52 uker og 53 uker år. Det trenger ikke å ende på den siste dagen i en måned.

Hvordan velge

En ny virksomhet vedtar et skatteår ved å innlevere sin første selvangivelse i skatteåret etter eget valg. Alle bedrifter har lov til å vedta kalenderåret, men bedrifter som ikke holder bøker eller ikke har en årlig regnskapsperiode, kreves for å bruke en. S-selskaper er pålagt å enten bruke kalenderåret eller et 52-53 uker skatteår som slutter 31. desember.

restrukturering

En bedrift må fortsette å bruke det vedtatte skatteåret, selv om det gjør endringer i hvordan virksomheten er strukturert. Skatteåret formatet kan kun endres med godkjenning av IRS.