Slik starter du en leilighet som lokaliserer virksomheten

Anonim

Hvis du har gode mellommenneskelige ferdigheter, nyt eiendomsmegling og er svært organisert, så kan en leilighet finner forretninger være riktig for deg. Vær tålmodig. Du blir ikke rik over natten, men å gå av på høyre fot er halv kampen for å starte en vellykket bedrift.

Kontroller at størrelsen på byen din og de lokale forretningstrendene fortjener behovet for en lokaliseringsvirksomhet. Hvis oppstart av virksomheten stiger i ditt område, vil en tilstrømning av arbeidssøkere trolig trenge tjenestene dine. På den annen side kan en by som står overfor høy arbeidsledighet, fattige skolesystemer, sviktende virksomhet og til og med en moderat befolkningsflykt, la deg skremme for kunder. Bruk nettsteder som City-data.com for å få informasjon om den samlede befolkning og næringsvekst eller nedgang i byer i hver stat. Husk også at hvis du ikke bor innenfor en time av byene, representerer du at du vil tilbringe flere timer på veien, med ekstra kostnader i gass, bil vedlikehold og krav på tiden din.

Bli kjent med leiemarkedet i ditt område. Hold deg oppdatert på aktuelle leiepriser i ditt søk etter sammenlignbare utleie. City-data.com gir også medianleiepriser for eiendommer i de fleste områder i hele staten. Les anmeldelser av leilighetskomplekser. Gjør en gjennomgang av leilighetsleie i ditt område. Dine potensielle kunder trenger noen med førstehånds kunnskap om de beste prisene og egenskapene som er tilgjengelige.

Hent din forretnings lisens og kjøp forsikring. De fleste stater krever ikke en eiendomslisens til å kjøre en leilighet lokaliseringsvirksomhet. Sjekk statens ordinances for å hindre juridiske problemer på veien.

Bestem deg på et sted for din bedrift. En forretning i butikken vil pådra seg kostnadene ved kontorleie, verktøy og arbeidskraft. Selv om dette kan fungere bra når bedriften din har fått en sterk fot, legger du opp et nettsted for nå for bare noen få hundre dollar. En gratis nettside kan høres attraktivt, men du trenger tillegg for denne bransjen, inkludert muligheten til å godta online-betalinger. Denne funksjonen er normalt ikke inkludert i disse freebies, og de inkluderer heller ikke en rett "dot-com", det vil si kjøpe domenenavnet ditt. Oppgi et hjemmekontor for å jobbe.

Angi prisstrukturen. De typiske gebyrene er halvparten av den første månedenes leie. Dette kan gå høyere hvis klienten ønsker at du skal få verktøyene slått på og leiligheten møblert da hun kommer til byen. Vurder å lade en liten, ikke-refunderbar innskudd på noe arbeid du gjør i tilfelle en kunde endrer seg når du har jobbet flere timer og dager for å få det perfekte stedet.

Bygg rapport med eiere og møbler leasing selskaper. Disse menneskene er i hovedsak forretningspartnere. Å holde seg godt på med dem fordeler dine kunder i det lange løp, ofte med lave kostnader eller til og med gratis oppgraderinger og spesiell behandling.