Skolesikkerhetsagentens startlønn

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En skole-sikkerhetsagent er en offentlig sikkerhetsprofessor som arbeider i en offentlig eller privat grunnskole, mellom- eller videregående skole. Skole-sikkerhetsagenter er ansvarlige for å håndheve campus-sikkerhetspolitikk og holde studenter, lærere og administratorer trygge. Selv om de har tilknytning til politiets avdelinger, er ikke skolens sikkerhetsagenter sverget politifolk.

arbeidsgivere

En skolesikkerhetsagents startlønn avhenger av hvilken type arbeidsgiver og oppgave. Noen jobber for politiet som sivile medarbeidere. Dette er tilfellet med noen store storbyområder, for eksempel New York, hvor New York Police Department rekrutterer og sysselsetter skolesikkerhetsagenter for New York offentlige skoler. Andre skolesikkerhetsagenter jobber for private sikkerhetsselskaper og lokale skoler etter behov.

Startlønn

Ifølge Arbeidsstatistikkbyrået tjener skolens sikkerhetsvakter i USA en gjennomsnittlig lønn på like under $ 28.000. De som har den laveste delen av lønnsskalaen, inkludert nye agenter, gjør mindre enn $ 17 000 per år. Skolesikkerhetsagenter som jobber for politiets avdelinger kan tjene høyere startlønn. For eksempel er startlønnen for en skolesikkerhetsagent med NYPD $ 30 057, fra 2011. I Los Angeles betaler skolens avdeling for skolepolitikk en startlønn på $ 48 100, fra og med 2011.

fordeler

I tillegg til obligatoriske årlige reiser kan skolesikkerhetsagenter motta mange typer ansattes fordeler som bidrar til å kompensere for sine lave startlønner. Disse inkluderer årlige ensartede godtgjørelser, helseforsikring, betalt permisjon, overtidslønn for nattskift og pensjonsytelser. Skolesikkerhetsagenter som jobber for politiets avdelinger, kan også være i stand til å utnytte politiets pensjonsplaner som tilbyr pensjon etter 25 års kontinuerlig tjeneste.

betraktninger

Startlønnene som skolens sikkerhetsagenter tjener, er basert på arten av deres stillinger. De har generelt færre oppgaver og krever mindre trening enn vanlige politibetjente, som må være klare til å oppfylle en rekke roller. Skole-sikkerhetsagenter, særlig i grunnskoler og forstæder, vil også få mindre risiko enn politibetjente i byavdelinger eller skolesikkerhetsagenter som jobber i skoler med rusmiddel-, gjenger- og pistolutbredelse.

2016 Lønninformasjon for sikkerhetsvakter og spillovervåkningspersonell

Sikkerhetsvakter og spillovervåkningsledere oppnådde en median årslønn på $ 25.830 i 2016, ifølge US Bureau of Labor Statistics. I den lave enden oppnådde sikkerhetsvakter og spillovervåkningsledere en 25 prosentprofillønn på 21 340 dollar, noe som betyr at 75 prosent tjente mer enn dette beløpet. Den 75. prosentilskelønnen er 34.680 dollar, noe som betyr at 25 prosent tjener mer. I 2016 var 1 134 000 personer ansatt i USA som sikkerhetsvakter og spillovervåkningsledere.

Anbefalt