Hvordan lage et vennlig arbeidsplassmiljø

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å skape et arbeidsmiljø der medarbeiderne føler seg velkommen, respektert og i ro, kan bidra til å forbedre produktiviteten og ytelsen, øke moralen og redusere omsetningen.Gjør arbeidsplassen ditt et behagelig sted å være ved å oppmuntre teamarbeid og legge til litt levity til arbeidsdagen.

Bli Inkluderende

Sørg for at medarbeiderne kjenner hverandre ved å introdusere nye hyringer, temps og praktikanter rundt kontoret og på alle møter. Start gruppemøter med "bli kjent med deg" spill eller spørrekonkurranser for å lette stemningen og oppmuntre til deltagelse i hele virksomheten. La medarbeiderne vite at du setter pris på dem ved å ha ansatte og peer anerkjennelse programmer og hendelser å anerkjenne bidrag og prestasjoner.

Ha det gøy

Ta møter ute eller til en ny plassering en gang i en stund - som en park eller en minigolfbane. Oppmuntre tema kjole dager, feire ferier og spesielle anledninger og oppmuntre medarbeiderne til å dekorere sine arbeidsplasser på måter som reflekterer deres personligheter. Host utflukter og morsomme arrangementer, som en arbeidsplass film hooky dag, en popcorn maskin i pause rom eller en selskapsbetalt pizza fest.

Oppmuntre til samarbeid

Oppfordre medarbeiderne til å jobbe sammen, brainstorm og problemløsing. Institutt en åpen dørpolitikk for å formidle konflikter og løse problemer på arbeidsplassen før de kommer ut av hånden. Gi medarbeiderne alle de ressursene de trenger for å lykkes, og hjelpe dem med å sette realistiske personlige og faglige mål. Tilbyr faglige utviklingsmuligheter og mentorprogrammer for å oppmuntre levetid og gi medarbeiderne en følelse av stolthet i jobbene sine.

Gi spenningsfrigjøring

Har et treningsrom på stedet eller en stille meditasjonssalong hvor ansatte kan gå for å ta en pause eller avlaste stress. Tilby sunn snacks og drikkevarer i ditt pauserom for arbeidere å nyte hele dagen. Hvis det er mulig, tilby fleksibel arbeidsplanlegging, jobbdeling eller telekommunikasjon, slik at ansatte kan opprettholde en positiv balanse mellom arbeid og liv.

Feire suksess

Feire individuelle, gruppe- og selskapssucceser som en måte å uttrykke takknemlighet på og fremme personalbinding. For eksempel, la medarbeiderne nominere kolleger for "utover" samarbeidsprosjekter og tegne et navn på et ukentlig kaffehus gavekort. Gi en betalt personlig dag til medarbeideren som kommer opp med den mest effektive sparebesparende ideen til avdelingen, eller vert for en weekend-utflukt for medarbeiderne og andre viktige hvis det nås et stort årlig mål.

Anbefalt