Forholdet mellom opplæring og ansattes ytelse

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ansattes ytelse kan være relatert til mange faktorer på arbeidsplassen, for eksempel overordnet jobbtilfredshet, kunnskap og ledelse. Men det er et klart forhold mellom opplæring og ytelse, da treningsprogrammer kan løse mange problemer som relaterer til dårlig ytelse.

Kunnskap

Opplæringsprogrammer øker en ansattes jobbkunnskaper. En økning i jobbkunnskap innebærer at medarbeiderne vil føle seg mer behagelig å gjøre jobben sin og vil utføre på høyt nivå.

Tilfredshet

Jobbtilfredshet kan komme fra å føle seg komfortabel i organisasjonen, arbeidsferdigheten og til og med av kunnskapen om at en medarbeider kan jobbe hardt og bli forfremmet. Opplæringsprogrammer kan bidra til alle disse faktorene og føre til mer fornøyde medarbeidere som utfører på eksepsjonelle nivåer.

Innovasjon

Opplæring av ansatte om organisasjonen, hvor hver medarbeider passer i organisasjonen og hvordan organisasjonen passer inn i sin overordnede industri skaper innovasjon. Med andre ord, ansatte som har et kunnskapsramme, levert gjennom opplæring, er kreative for å løse problemer, både på kort og lang sikt.

Karriereorientering

Når treningsprogrammer tilbys som en metode for å utvikle seg i karrieren, har de også en effekt på hvordan en medarbeider utfører. Ansatte som vet at de har en fremtid med organisasjonen, er mer sannsynlig å være høyt utøvere.

Målretning

Effektiv opplæring målretter gapet mellom det som forventes og hva som for tiden gjøres. Denne menneskelige prestasjonsorientering, spesielt hvis den leveres gjennom trening, gjør en ansatt oppmerksom på sine mål og hvordan hun vil nå dem.

Anbefalt