Nøkkelfaktorer i bankindustrien

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Banking er det ultimate uttrykket for å bruke andres penger til å produsere lønnsomme transaksjoner. Bankene bruker innskyterens kontroll- og sparekonto for å finansiere lån til en forhandlet rentesats. Innskyterfondene er betalt en viss rente og lånene belastes med en høyere rente. Forskjellen mellom de to er bankens fortjeneste. Bankene tar også avgift for bestemte tjenester og har andre lønnsomme innsats, men til slutt gjør banken alt med penger, som ikke eier og har tillit til de mange som gjør sin daglige bankvirksomhet med institusjonen.

Prudence

Låning av penger på en forsvarlig og forsiktig måte er en av bankens største anstrengelser. Vellykkede lånepenger basert på etablerte kriterier og vil bare vike når ekstraordinære forhold gir anledning til å gjøre et unntak. Som ved hver bankfunksjon bruker banken andres penger og må utføres med forsiktighet og skepsis når man vurderer utlån uansett grunn. Kunder med etablerte banjeposter og langvarige forhold til banken kan i noen grad omgå utlånsprosesser, men dette kommer bare etter år med vellykkede banktransaksjoner. Bankene må også være forsiktige med hensyn til innskudd. Å betale utbytte på sparing eller kontroll må være en nøye balansert forretningsavgjørelse. Betalinger må holdes konkurransedyktige for å beholde en innskyters virksomhet, men ekstravaganse kan føre til redusert bankoverskudd. Vellykkede banker finner alltid den rette balansen.

markedsføring

Banking er en bedrift og som sådan må alltid søke etter nye kunder og utvide markedsandel. En vellykket bank vil markedsføre tjenester, bekvemmelighet og økonomiske fordeler. Banker som hviler på flere tiår gamle laurbær, ser en aldrende kundebase som ikke er oppkvikket med nye kunder og enda viktigere nye penger. Bankens markedsinnsats er regulert av føderale og statslige byråer og overvåker akkurat hva en bank kan og ikke kan si. En vellykket bank vil imidlertid arbeide innenfor disse forskriftene for å se innskudd, anerkjente utlån og markedsandeler øker hele tiden.

Bank praksis

Bankvirksomhet er industristandarder som hvordan banken håndterer kontanter, innskudd, uttak, betalinger og finansielle poster. Den vellykkede banken vil alltid ha uttalelser som er nøyaktige til penny og på skjema. Selv om ingen bank er perfekt, har den vellykkede banken et rykte for færre feil og fornøyde kunder. Vigilant ledelse, samvittighetsfulle medarbeidere og alltid bedre innen teknologi og kundeservice holder vellykkede banker i ledelsen.