Forskjellen mellom drifts- og totale eiendeler

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et selskaps eiendeler er delt inn i ulike seksjoner, hvorav den ene heter "driftsmidler." Driftsmidler er en del av de samlede eiendelene som brukes til å beregne selskapets totale verdi. Siden driftsmidler spiller en rolle i selskapets samlede eiendeler, må ledere holde driftsmidler balansert for å sikre at virksomheten ikke bruker mer på produksjon enn det tjener fra salg og inntekt.

Driftsmidler

Et driftsmiddel er en vare eller ting et selskap eier og bruker til å produsere et produkt eller en tjeneste. Eksempler er driftskvoter, varebeholdning, forhåndsbetalt utgifter, produksjonsanlegg og maskineri eller utstyr. Verdien av selskapets driftsmidler kan endres månedlig, ettersom tilgjengeligheten i varelageret har stor innvirkning på totalverdien. I tillegg kan den totale verdien av alle maskiner endres dersom selskapet kjøper ulike nye maskiner til produksjonslinjen.

Fellesforetak

Forretningsmessige eiendeler inkluderer alt som selskapet har kjøpt eller kjøpt, som har en sett pengeverdi. I tillegg til driftsaktivitetene inkluderer fellesforetakets eiendeler eiendommer selskapet eier, eventuelle håndhevbare krav mot kunder eller kunder, opphavsrett, varemerker og patenter og alle kundefordringer. Alle disse eiendelene må legges til de driftsmessige eiendelene for å få en samlet eiendelstall.

Operasjoner og fremtidig planlegging

Driftsutgifter er direkte knyttet til produksjon av produkter og tjenester. Som et selskap vokser og utvider, kan produktlinjeposter også øke. Driftskostnadene kan øke, ettersom mer utstyr eller anleggsrom er nødvendig. De driftsmessige eiendelene er også knyttet til fremtidig planlegging, da eiendelene gir verdi til selskapet som er det investorene søker.

Bruk av totale eiendeler

Bedriftsledere benytter det totale eiendelbeløpet til å beregne selskapets nettoverdi. Den samlede nettoverdien til et selskap beregnes ved å trekke alt alt fra selskapet skylder fra de samlede eiendelene. En negativ nettoverdi betyr at selskapet har mer gjeld enn eiendeler. Et selskap må sikte på å ha dobbelt så mange eiendeler som forpliktelser til å appellere til investorer og aksjeeiere. Et selskap kan selge forpliktelser eller kjøpe flere eiendeler for å balansere nettoverdien.

Anbefalt