Slik administrerer du et Day-Care Center

Anonim

Et barnehage har ansvaret for å sikre hvert barns sikkerhet og velvære som går gjennom dørene. Sterk styring av senteret er avgjørende for et godt løp, kvalitets dagpleie. Et hvilket som helst stortidsomsorgssenter trenger et etablert styringssystem for konsekvent drift. Den vellykkede styringen av et barnehage krever mye planlegging og koordinering. Det harde arbeidet lønner seg med et vellykket senter og fornøyde foreldre.

Etablere et grundig sett med retningslinjer og prosedyrer som styrer driften av barnehagen. Inkludere sikkerhetsprosedyrer, sykebarnspolitikker, besøksrestriksjoner, retningslinjer for disiplin og andre viktige aspekter ved kjøring av senteret. Gi en kopi av disse retningslinjene til hver forelder slik at alle er på samme side.

Sørg for at barnehagen følger all lisens og statlige krav til drift. Vurder senterets overholdelse regelmessig og ta opp eventuelle problemer som kan påvirke senterets lisensiering.

Delegere alle viktige ansvarsområder til bestemte personer på personalet for å sikre at alle problemer håndteres. Hver medarbeider, spesielt veiledere eller ledere, bør ha en liste over ansvarsområder.

Lei høyt kvalifiserte dagpleie lærere og assistenter. Utfør bakgrunnskontroller av hver potensiell medarbeider for å sikre barns sikkerhet.

Gi opplæring til de ansatte i leksjonsplanlegging, disiplin, førstehjelp og andre relevante emner. Opprett en opplæring for nye ansatte. Fortsett å tilby nye opplæringer gjennom året som en oppfriskning og gi ny innsikt og ideer til de ansatte.

Hold regelmessige stabsmøter for å diskutere viktige saker. Bruk møtene for å holde alle oppdatert, bygge relasjoner med hverandre og dele ideer. Et enhetlig personale skaper et konsistent miljø for barnehagen.

Etablere åpen kommunikasjon med foreldrene og lærerne. Oppfordre dem til å komme til deg med eventuelle bekymringer, forslag eller problemer de opplever. Adresse eventuelle bekymringer om du føler at de er viktige eller ikke.

Anbefalt