Hva er Pay Scale for en Appliance Technician?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Appliance teknikere, også kjent som apparat reparatører, installere og reparere husholdningsapparater enten i hjemmet til kjøperen for store apparater eller i reparasjoner for små apparater. Mange søkere går inn i yrket uten spesiell utdanningsbakgrunn og lærer ferdigheter på jobbene. Imidlertid foretrekker arbeidsgivere de som har post-sekundær opplæring i elektronikk eller apparatreparasjon.

Arbeid

Appliance teknikere jobber vanligvis av seg selv, kjører til avtaler og nødsamtaler. De jobber en standard 40-timers uke, selv om de kan ha skift om morgenen, kveldene og helgene for å imøtekomme tidsplanene for kundene. Deres median lønn er $ 34.200 per år, med et utvalg på $ 20.770 til $ 52.770. Noen er selvstendig næringsdrivende eller arbeider deltid, og tjener $ 16,44 hver time med et utvalg på $ 9,98 til $ 25,37. Denne informasjonen er fra Bureau of Labor Statistics fra mai 2009.

arbeidsgivere

Sysselsetting og lønn for apparatteknikere varierer etter ansettelsesindustrien. Ikke overraskende er de største arbeidsgiverne av disse fagfolk elektronikk- og apparatbutikker, med 33 prosent av ledige stillinger. De betaler $ 15,73 eller $ 32,710, som er mindre enn medianen. De høyest betalende arbeidsgiverne er naturgassdistributører hvis techs service gassapparat som ovner og vaskemaskiner. De betaler $ 24,40 eller $ 50,750, men tilbyr kun 780 stillinger.

byer

Byen med de fleste muligheter for apparatteknikere er Iowa City, Iowa, med en sysselsettingskonsentrasjon på 1,08 techs per 1000 arbeidere. Lønn her er på $ 16,52 til $ 34,370, nær medianen. De best betalte jobbene ligger i Tucson, Arizona, med lønn på $ 25,67 eller $ 53,390. Men med en jobbkonsentrasjon på 0,39 per 1000 arbeidere, tilbyr denne byen mindre enn en tredjedel av stillingene i Iowa City.

Outlook

BLS ser bare en 2 prosent økning i sysselsetting for apparatteknikere fra 2008 til 2018. Dette er langt lavere enn gjennomsnittet, noe som vil resultere i lavere lønnsøkninger enn gjennomsnittet. Etterspørselen kommer først og fremst fra kjøpere av store apparater, som fortsatt kaller techs for problemer. De som eier små apparater som feiler, er mer sannsynlig å kaste bort dem og kjøpe nye erstatninger på grunn av uforholdsmessig høye reparasjonskostnader. Til tross for disse forholdene bør sysselsettingsmuligheter være gode, siden åpningene er høyere enn de som søker jobb.