20 års jubileumsgaver til ansatte

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En stor del av selskapets jubileumsfester er gaver til sine ansatte. De beste gaver vil håndheve selskapets oppdrag, historie og verdier, samt å gi noe ansatte vil huske og skatt.

Nye vendinger

Vi er alle kjent med pyntegjenstander som krus, penner og gjenbrukbare dagligvareposer med firmalogoer. Disse gaver av seg selv vil ikke være spesielt minneverdige. Tar deg tid til lenke disse gaver med noe spesielt i selskapets historie, men kan gjøre dem spesielle, foreslår The History Factory - for eksempel et krus eller en penn som er en kopi av grunnleggerne fra 20 år siden.

Minnebøker

Publisering av en minnesbok for ansatte og kunder ville være et godt minnesmerke. I mindre selskaper kan eieren kompilere og presentere en nøkkelleder med en individuell utklippsbok som viser at lederens bidrag gjennom årene. Alternativt kan eieren utarbeide individuelle utklippsbøker for alle ansatte som har vært hos selskapet siden den først ble åpnet.

Mat og moro

Spesielle arrangementer gir en annen mulighet til en minneverdig opplevelse, enten de bare gjelder for ansatte eller inkluderer familier også. Disse bør være feiringer - ikke en samling av taler fra bedriftseiere og ledelse. Vurder om en middag med ansatte og ektefeller, en lunsj eller en familiepiknik passer best til bedriftens tradisjon og oppdrag.

Et farmasøytisk selskap, i et eksempel som ble kalt av AllAmerican Employee Rewards, blandet historie med underholdning i en rekke liveopptredener som skildrer organisasjonen gjennom årene.Et forlag, som hadde et nyere hovedkontor, men fortsatt hadde noen ansatte i sin opprinnelige bygning, gjennomførte en piknik på grunnlag rundt den opprinnelige beliggenheten. Arrangementet var budsjettvennlig, men påminnet også ansatte om hvor langt selskapet hadde kommet. En piknik eller middag på en bedrift er også en god tid til å levere gaver med blomstring. Ta for eksempel godt innpakket gaver ut på en tallerken på desserttid.