Hvordan starte en Senior Day Care Business

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du tenker på å starte en eldre barnehagevirksomhet, kan du være i ferd med å starte en veldig givende sti - og en med mye potensial. National Adult Day Services Association estimerer at så mange som 150.000 mennesker bruker tjenestene til voksen dagpleie hver dag, og den eldre demografiske fortsetter å vokse. Hvis du er opptatt av å tilby selskap, komfort og støtte til eldre voksne, og spesielt hvis du har erfaring med omsorg for eldre, kan dette være en god bedrift for deg. Selvfølgelig, å komme i gang, krever litt legwork.

Fra idé til begynnelse

Gjør din forskning. Finn ut hvilke statlige og lokale lover som gjelder for å drive et eldre barnehage i ditt område.Trenger du å bli lisensiert? Kan du kjøre en ut av hjemmet ditt? Er det sertifiseringskrav for ansatte? Hvor mange voksne kan du ha i din omsorg på en gang? Svarene på disse typene av spørsmål kan hjelpe deg med å bestemme grunnleggende om hvordan du skal drive virksomheten din.

Få dokumentene dine i orden. Sikre en forretningslisens og andre relevante sertifikater. Det kan hende du trenger klaring fra din lokale soneringskort, så vel. Fil med IRS for et skatteidentifikasjonsnummer, som lar deg åpne en bankkonto for virksomheten din. Jo mer organisert du er i begynnelsen, desto bedre er sjansene dine for å holde deg på forretningsreise.

Skildre en typisk dag på ditt anlegg, inkludert åpningstider og om transporten vil bli inkludert. Blyant i tider for måltider og gruppeaktiviteter, for eksempel brettspill eller filmer. Noen voksne barnehager tar selv en gangs utflukter, og du vil bestemme deg for å gå hvis den typen ting er på din agenda, da det kan påvirke hvilke personer som sannsynligvis vil dra nytte av tjenestene dine.

Leiepersonale. Du vil gi rikelig tid til å ringe referanser og gjøre bakgrunnskontroller før du har kunder. Folk som har bakgrunn i omsorg eller har jobbet tett med eldre før, er nok en god form, men du kan også lete etter dem som har erfaring med å gjøre dem dobbeltpliktige, for eksempel å forberede måltider. Sørg for at alle medarbeider har riktig legitimasjon, spesielt hvis du ansetter medisinsk personell av noe slag.

Få ordet ut. Du kan annonsere gjennom legekontorens oppslagstavler (spesielt praksis som passer til eldre pasienter), samfunnsnyhetsbrev, nettstøttegruppe meldingsbrett, seniorsentre eller til og med sykehjem, som ofte kan få henvendelser om andre typer omsorg. Og ikke overse det tradisjonelle annonseplasset, inkludert avismeldinger, telefonkataloger og til og med craigslist.

Åpne dørene dine. Når du har dine første klienter lined up, er det på tide å ønske dem velkommen til omsorg. Sjansen er, du vil gjøre noen tilpasninger til dine daglige rutiner og rutiner, så vel som dine generelle forventninger, når du kommer inn i svingningen av ting. Dine kunder kan være en utmerket kilde til tips og ideer.

Tips

  • Foster en følelse av fellesskap blant dine kunder og deres familier. Nyhetsbrev kan være gode verktøy for å holde kontakten, eller du vil kanskje lage et nettsted som kan inneholde vanlige høydepunkter og oppdateringer.

Advarsel

Sørg for at din eldre dagpleievirksomhet er tilstrekkelig forsikret. Avhengig av tjenestene du tilbyr, som transport, måltider, aktiviteter eller til og med svært liten medisinsk hjelp, kan du trenge varierende beskyttelsesnivåer. En forsikringsagent kan hjelpe deg med å finne den beste dekning for dine behov.

Anbefalt