Slik kjører du et sommerdags leirprogram

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å drive en sommerdag leir er et stort ansvar som inkluderer å beskytte campingvogns sikkerhet og opprettholde tilliten til både foreldre og bobiler. For leirdirektøren innebærer det nøye planlegging av aktiviteter, prosedyrer og personalkrav. En leirprogramleder starter vanligvis ikke sitt eget program, men tar på seg ansvaret for å drive et eksisterende sommerdag leirprogram som har returpersonell, eksisterende tradisjoner og etablerte prosedyrer.

Elementer du trenger

  • Operasjonsplan

  • Rute

  • Budsjett

  • Forsikring

  • Helse senter sertifisering

  • camping~~POS=TRUNC

  • Kunstartikler

  • Idrett og aktivitetsutstyr

  • Kjøkken

  • Mat

  • Vedlikehold forsyninger

  • Basseng leker og sikkerhetsutstyr

  • Markedsføringsmateriale

  • Informasjonshåndbøker

Planlegger

Forskning dagens leir kultur. Mange leirer har eksisterende filosofier, metodikker og tradisjoner. Enten vedta disse operative metoder, prosedyrer og filosofier, eller kunne forklare for eksisterende personell eventuelle endringer du gjør.

Skriv en leirplan for sommeren. Skitsere den vanlige daglige planen - sport, mat, kunst og håndverk - samt spesielle aktiviteter - ekskursjoner, foreldres dag - som kan komme opp om sommeren.

Gjennomgå leirens finansieringskilder for å sikre at alle kostnader blir dekket. Utvikle et budsjett, forhandle lønn og overholde lokale, statlige og føderale skattekrav. Bestem deg om påmeldingsavgifter, prisstrategier og innmeldingsgrenser basert på campstørrelse, ressurser og bemanning.

Budsjett for dine forsikringsbehov. Dagslokaler trenger vanligvis forsikring for eiendom, omfattende generell ansvar, helsevesen og lønn.

Sikre alle nødvendige tillatelser og lisenser. Se at alle lokale forskrifter følges.

Skaffe helsesenter sertifisering. Innenfor føderal lov om medisinsk personvern, hold medisinske profiler av campere, spesielt fremheve eventuelle spesielle bekymringer som diett eller medisinske spesifikasjoner.

Sørg for at plasseringen og fasilitetene dine er tilstrekkelig til å imøtekomme aktivitetene i leirplanen din. Både utendørs og innendørs lekeområder er viktige for rekreasjonsallergi i lys av mulige værforhold.

Planlegg for måltider, forfriskninger og snacks, om leiren har eget kjøkken eller bruker mattjeneste. Overholde helse- og sanitærloven, inkludert de som er knyttet til lagring, oppvask, søppelbehandling, vannrenhet og håndteringslov.

Oppbevar skolebusslover, ansvar og transportspørsmål i tankene når du arrangerer ekskursjoner.

Koordinere vannaktiviteter. Hvis leiren har et basseng på stedet, må daglederprogramansvarlig også sørge for tilstrekkelig vedlikeholdspersonell og forsyninger, inkludert sertifiserte livreddere, og bør investere i svømmeflåter og leker.

Vurder utviklings- og opplæringsopplæring og beredskap for de mange uventede tingene som kan skje når en gruppe ungdommer er borte fra hjemmet. Utvikle disiplinære retningslinjer og barns beroligende ferdigheter, og hold all foreldrenes kontaktinformasjon lett tilgjengelig.

Møt med assistenter, rådgivere og ansatte for å se hvem som er tilbake og som oppfyller dine standarder. Lag en liste over tilgjengelige stillinger og hvilke legitimasjonsbeskrivelser som trengs. Både nye og returpersonale skal bli utsatt for kriminell bakgrunnskontroll før de blir ansatt eller ansatt.

Overvåke markedsføring av dagen leiren. Ha et foreldres møte med informasjonshåndbøker som beskriver retningslinjer.

Opprettholde forsyninger for og koordinere med ansatte om alle klasser. Sørg for at personalet overvåker spilletid og håndhever regler.

Anbefalt