Fordelene med Retail Marketing

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ifølge ordboken er detaljhandel markedsføring en handling for å markedsføre et produkt direkte til forbrukerne som bruker dem. Retailmarkedsføring kan ta på seg ulike former, for eksempel fjernsynsreklamer, direktepostbrikker til forbrukerhusholdninger, Internett-bannerannonser eller kuponger. Retailmarkedet har flere fordeler for forhandleren og forbrukeren.

bevissthet

Den primære fordelen med detaljhandelmarkedsføring er å bringe oppmerksomheten til forbrukeren om at produktet eksisterer for å fylle et behov eller en vilje som forbrukeren har. For eksempel, hvis en detaljhandelskampanje er å markedsføre et produkt som blir kvitt søppelsvamp, vet noen med spiker sopp nå at et over-the-counter-produkt er tilgjengelig for å løse problemene med neglesvamp. Til gjengjeld bidrar denne markedsføringen til å øke salget til spikerfuglfjernerprodusenten og forhandleren som selger produktet på butikkhyllene. I hovedsak må potensielle kunder av et produkt vite at produktet eksisterer for salg av produktet for å lykkes. Retailmarkedsføring er broen mellom et produkt og dets potensielle kundemålmarked.

Øker fortjeneste

Detaljhandel har også fordelen av å øke bedriftsresultatet. Enten det annonserer lanseringen av et nytt produkt eller tilbyr et spesielt salg eller kupong på et eksisterende produkt, kan denne type detaljhandel markedsføre større publikum til detaljhandeln. Jo flere potensielle kunder som går gjennom døren, gir potensial for høyere salg, og et større salgsvolum gir økt lønnsomhet til detaljhandelsvirksomheten.

Skaper et konkurransedyktig miljø

Retailmarkedet skaper et sunt konkurransemiljø mellom forhandlere. Dette fordeler forbrukere fordi det bidrar til å holde kostnadene nede når de kjøper produkter. Retailmarkedsføring bidrar også til å holde konkurrentene oppmerksomme på hva den andre lader for samme produkt, slik at forhandlerne kan justere prisene etter behov for å forbli konkurransedyktige i markedet.

Skaper jobber

En direkte positiv effekt av detaljhandelmarkedsføring er at den trekker flere kunder til butikkene. En indirekte effekt av detaljhandelmarkedsføring er imidlertid at det skaper arbeidsplasser. Når en butikk har mer virksomhet, har den også en tendens til å trenge flere medarbeidere for å hjelpe med virksomheten. For potensielle medarbeidere som har erfaring i detaljhandeln eller som ønsker å bryte seg inn i detaljhandel, kan sluttbrukermarkedsføring åpne opp mange nye jobbmuligheter.

Anbefalt