Slik starter du en markedsføringsfirma

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et markedsføringsfirma er ansvarlig for å sikre at bedrifter og tjenesteleverandører får den eksponeringen de trenger for å tiltrekke seg kunder blant annet. Hvis du vil starte et markedsføringsfirma, trenger du rikelig med gode kontakter, en utadvendt personlighet og en følelse for å evaluere forretningsbehov.

Bestem deg på en nisje

Bestem deg for en nisje for markedsføringsfirmaet ditt. Hvilken type markedsføring vil du spesialisere deg i? Hvem er målmarkedet ditt? Ofte er markedsførere som spesialiserer seg mer vellykkede enn de som generaliserer, og det vil gi deg muligheten til å bli ekspert i en bestemt bransje.

Søk etter en bedriftslisens og et EIN (Employer Identification Number) for skattemessige formål. Dette vil tillate deg å drive ditt markedsføringsfirma lovlig i din stat, og vil forberede deg på å åpne dørene dine.

Ta kontakt med personer du har jobbet med tidligere og la dem få vite at du starter et markedsføringsfirma. En av de største aspektene ved denne virksomheten er nettverk, noe som betyr at du får ordet ut at du tilbyr tjenestene dine.

Opprett et organisasjons- og regnskapssystem som lar deg holde oversikt over dine økonomiske forhold: fakturaer, kvitteringer, utgifter og så videre. Du kan gjøre dette på papir eller elektronisk, men sørg for at systemet ditt er en som du vil bruke konsekvent.

Bestem om å ansette eller ikke. I de fleste tilfeller trenger et markedsføringsfirma minst tre eller fire personer ved oppstart, med mer tilsatt etter hvert som selskapet vokser. Siden mye av virksomheten din vil være rådgivende, må du ha nok tid til å møte kundene, brainstorm og implementere nye ideer. Støttepersonell, som administrativ assistenter, er uvurderlig.

Utvikle verktøy for å hjelpe merkevaren din markedsføring firma. Brevpapir, visittkort, brosjyrer, flygeblad, postkort og andre redskaper kan bidra til å spre ordet og presentere et profesjonelt bilde.

Lær så mye du kan om nisjemarkedet du har valgt før du starter et markedsføringsfirma. For eksempel vil du fokusere på business-to-business eller business-to-consumer markedsføring? Kjenner du lingo for næringene i dette markedet? Og kan du tilby effektive markedsføringstjenester for å effektivt forbedre kundenes innsats?

Tips

  • Sett din beste fot fremover med et snazzy hjem eller butiksfrontkontor som utstråler suksess selv før du har oppnådd det. Fokuser på kundeservice, slik at du kan beholde gjenta klienter og tjene muntlig virksomhet. Dette er viktig for et markedsføringsfirma.