Rangerer reisetid mot overtid?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Din arbeidsgiver kunne skylde deg tusenvis av dollar for ubetalt overtid du jobbet med å reise for jobben din. Imidlertid kan de fleste arbeidstakere ikke få overtid til rutinemessig pendling, for eksempel kjøring fra hjem til jobb. Fordi forskriftene for overtidslønn for reisetid kan variere mellom yrker og stater, kan det hende du trenger en human resources ekspert for å avgjøre om reisetiden din teller som "arbeid".

Identifikasjon

Fair Labor Standards Act beskriver mesteparten av reisetid loven i USA. Reisetiden kan telle mot overtid, men bare hvis det innebærer arbeid som kreves av arbeidsgiveren. Du kan ikke kreve overtid på grunn av pendling fra hjem til jobb, fordi dette ikke involverer arbeid heller ikke krever arbeidsgiver det. Du kan imidlertid kreve overtid dersom arbeidsgiveren krever at du reiser mellom arbeidsplasser eller en overnatting bort fra det offisielle arbeidsstedet ditt, ifølge US Office of Personnel Management.

Situasjoner som kan kreve overtid

Din arbeidsgiver må kanskje betale overtid mens du pendler på jobb hvis det krever arbeidsrelaterte oppgaver, for eksempel å hente opp ansatte for å få dem til et arbeidssted, plukke opp forsyninger for arbeid eller stoppe på kontoret for å hente noe opp og på reise til et arbeidssted. Det meste arbeidet som krever bruk av bilens bil teller for overtid, men ikke alle. For eksempel kan det ikke telle å stoppe for å fylle opp selskapsbilen med gass, heller ikke hvis du gikk gjennom en kjøre gjennom mat.

plassering

En arbeidsgiver kan tildele en ansatt til en midlertidig arbeidsstasjon, som er arbeidsgiverens viktigste nav av drift, og reise fra hjem til denne stasjon vil ikke regne med overtid. Generelt strekker arbeidsgiverens arbeidsstasjon for 50 miles i alle retninger. Hvis arbeidsgiveren tilordner deg et arbeidssted utenfor den 50-mils radiusen, teller reisen mot overtid.

Tips

Rådfør deg med en advokat hvis du tror en arbeidsgiver skal betale deg overtid for reisetid. Statlig lov, for eksempel, kan tilby ekstra dekning til ansatte, og arbeidsgivere må overholde de strengeste av føderale eller statlige lov. Noen ansatte mottar aldri overtidskompensasjon, som de som jobber for Senior Executive Service. Det finnes noen få forskjellige regler for arbeidstakere som ikke er omfattet av FLSA, men for det meste gjelder overtidsrett i FLSA for fritatte og ikke-spredte arbeidstakere.