Slik beregner du arbeidstimer og overtid

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Føderale og statlige lover krever at arbeidsgivere betaler ansatte for alle arbeidstimer med vanlig lønningstid. I tillegg til å finne regelmessige og overtidstimer, kan arbeidsgivere måtte runde klokkeslett, ta hensyn til pauser og søke delvise arbeidstimer.

Time Card Rounding

Ikke alle ansatte vil starte og stoppe arbeidet på timen. For ansatte som er over eller under en time, rundt medarbeiderens begynnelse og sluttidspunkt til nærmeste fem minutter eller til nærmeste en tiende eller kvart i en time. Denne praksisen er akseptabel under føderal lov.

Tips

  • Rådfør statens arbeidsavdeling for å avklare om staten har gjeldende avrundingspraksis.

Regelmessige lønninger

Multipliser arbeidstiden på 40 eller mindre for uken med vanlig lønn. Fordelings dager, som ferie, syk og personlig tid, beregnes til vanlig lønn.

Overtid for generelle ansatte

For å beregne overtid, multipliser arbeidstiden over 40 år for uken på 1,5 ganger ansattes vanlige lønnsats. Staten din kan ha forskjellige overtidskrav. For eksempel, i California, overtid lønn forfaller i timer over åtte, opptil 12, i en dag. Overtid skyldes også de første syv timene som ble arbeidet på den syvende rette dagen i uken.

Double Time Pay

Sjekk statsloven for regler på dobbelt tid. For eksempel, arbeidsgivere i California må doble den vanlige prisen av lønn for arbeidstid over 12 om dagen, og timer arbeidet over åtte på syvende rette dag i uken. Føderal lov gir ikke mandat til dobbeltbetaling.

Advarsel

En arbeidsgiver med en policy om å betale dobbel tid for timer arbeidet på netter, helligdager eller helger kan være pålagt av staten for å overholde vilkårene i avtalen.

Hvile og måltidspauser

Inkluder betalte hvilepauser som vanligvis varer fem til 20 minutter i arbeidstid. En arbeidsgiver som velger å gi korte pauser eller er pålagt av statsloven å gjøre det, må betale arbeidstakeren for den tid det tar. Unntatt måltidstider, som vanligvis varer minst 30 minutter, fra arbeidstimer. Måltidene er ubetalt med mindre arbeidstaker ikke er helt lettet fra alle plikter, i så fall anses tiden som arbeidstimer.

Delvis arbeidstid

Fraflytt ferie, syke eller personlige timer fra arbeidstakerens bruttolønn dersom hun forlater arbeidet tidlig og ikke har nok betaltid tilgjengelig. For lønnsmottakede ansatte - for eksempel ledende og profesjonelle arbeidstakere - kan du trekke fratrekk fra ferie-, syke- eller PTO-banken. Du kan imidlertid ikke legge til den faktiske lønnen deres for en delvis fridag fordi unntatte ansatte må motta en hel dags lønn dersom de utfører noe arbeid i det hele tatt for dagen.

Overtid for tippede arbeidere

Beregning av arbeidstid for tippede ansatte håndteres annerledes. Beregn overtid for tippede ansatte i henhold til deres føderale eller statlige minimumslønnsats og tips kreditt. For eksempel mottar en server den føderale minimale timelønnen på $ 7,25, fra datoen for utgivelsen.

  • Multipliser den føderale minimumslønnen på $ 7,25 med 1,5, som kommer til $ 10,88.

  • Bestem den føderale tipskreditten, som er $ 5,12, fra datoen for publiseringen

  • Trekker $ 10,88 fra $ 5,12 for å få overtidshastigheten på $ 5,76, som gjelder arbeidstid over 40 år.

  • Tippede ansatte tjener en grunnlønn på $ 2,13 per time dersom dette beløpet pluss deres tips kommer til minst den føderale minimum timelønnen. Ellers må arbeidsgiveren betale ansatt forskjellen.