Hvordan håndtere en Bully Supervisor

Anonim

Hver jobb har sine utfordringer, men alt er mye tøffere hvis sjefen din er en mobbing. Dessverre er mobbing på arbeidsplassen ikke uvanlig. I en undersøkelse fra 2010 av arbeidsplassen mobbing institutt rapporterte 35 prosent av de undersøkte som mobbet på jobb, selv om undersøkelsen ikke angav om sjefen var mobbingen i dette tilfellet. En mobbingsjef opererer fra en myndighetsstilling, noe som gjør det vanskeligere for arbeideren å løse problemet. Hvis du er offer for en arbeidsplassbulb, har du imidlertid alternativer til å håndtere mobbingen.

Vis styrke. En rapport om mobbing på arbeidsplassen i utgaven "Personellpsykologi" i mars 2006 viste at sjefer pleier å fokusere mobbing på folk som ser svake ut. Det er ikke ulikt mellomskolebullene som plukker på det minste barnet på lekeplassen. Hvis du reagerer med tårer, forsvarsevne eller krymping, gir du mobbingen den reaksjonen han ønsker og åpner deg for mer mobbing. Veilederne som mobbet i rapporten "Personellpsykologi" følte seg mobbet av selskapet, så de hevdet sin makt ved å plukke på noen svakere. Hvis en mobbing går etter deg, bedre å forbli rolig, respektfull og impassiv, så mye som mulig.

Marshal dine krefter. Dokument mobbing episoder. Lagre e-post og notater, kopier av tidsplaner og annen skriftlig kommunikasjon med din veileder som du føler viser mobbing. Hold en journal og dokumenter dato, tidspunkt og omstendigheter for mobbing episoder. Legg merke til navnene på andre som opplevde mobbingens oppførsel. Mobbing er vanskeligere å bevise enn seksuell trakassering, fordi det ikke er noen spesifikk lov mot mobbing på arbeidsplassen. Likevel, ifølge mobbingsinstituttet på arbeidsplassen, skjer mobbing ved fire ganger graden av trakassering.

Ta kontakt med sjefs veileder om mobbing. Hvis du tilhører en union, må du få din fagforening involvert. Be om et møte. Du må kanskje spørre mer enn en gang, men vedvarer. Presentere bevisene og foreslå en løsning. Dette kan være en overføring til en annen avdeling eller rådgivning med en mediator.

Finn en ny jobb. Fordi loven ikke spesielt straffer mobbingens oppførsel, med mindre du kan bevise diskriminering på grunn av rase, sex, religion eller handikap, kan selskapet ikke ta dine krav om mobbing på alvor. Noen selskaper blunker, eller det kan være en bedriftskultur av veiledere mobbing underordnede. I dette tilfellet er ditt eneste valg å finne en ny jobb.