Hvordan bli en uavhengig realtor

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Uavhengige eiendomsmeglere jobber i kontorer som ikke er tilknyttet et stort bedriftsfirma. Meglere eller investorer kjøper franchisekontorer som opererer i henhold til selskapets regler og retningslinjer. Uavhengige eiendomsmeglere arbeider også under ledelse av en megler, men den uavhengige megleren fastsetter individuelle retningslinjer og regler for kontoret. Begge kontorene må oppfylle statlige og lokale lover som regulerer eiendomsmeglingstransaksjoner.

Elementer du trenger

  • Statlig eiendomsmeglerens lisens

  • Statlig eiendomsmegler lisens

  • Bedriftslisens

  • Bedriftsorganisasjon medlemskap

  • Datamaskin

  • Databaseabonnementer

  • Internettilgang

  • Statlig godkjente eiendomsformularer

  • Mobiltelefon eller PDA

  • Inkorporering juridisk papirarbeid

Ta kurs for en eiendomsmegler og meglerlisens. Eiendomsmeglere i alle stater må arbeide under ledelse av megler, så å operere som en uavhengig agent; Du må også skaffe meglerens lisens til å jobbe uten eget tilsyn. Hver stat fastsetter regler for lisensiering og utdanning, men de fleste krever et bestemt antall timer for klasserominstruksjon og bestått eksamen for både eiendomslisensen og et eget sett av kurs en eksamen for meglerens lisens.

Betal medlemskap og lisensavgifter. Begrepet "Realtor" utpeker et medlem av National Association of Realtors. For å kunne bruke dette begrepet må agenten være med i foreningen og betale avgifter hvert år. Foreningen har statlige og lokale grener for å regulere eiendomsvirksomhet og tilby tjenester og videreutdanning for medlemmer. Foreningen gir opplæring innen næringseiendom, flytting og landinvestering.

Sett opp skatt og juridisk papirarbeid. Uavhengige eiendomsmeglingskontorer må også skaffe statlige og lokale forretningslisenser og sette opp juridisk virksomhet papirarbeid for arkivering av både statlige og føderale skatter og trygdeordninger. Uavhengige eiendomsmeglere må mestre nødvendige skjemaer, kontrakter og papirarbeid for boligoppføringer og salg. Separat papirarbeid er nødvendig for å representere kommersielle eiendommer. Hver stat har separate krav til eiendomsopplysninger om potensielle helsefare og forhold.

Opprett en online tilstedeværelse eller murstein og murbrukskontor og rekruttere agenter og kontorspersonale. Noen agenter opererer fra et hjemmekontor og møter klienter på eiendommene, mens andre uavhengige agenter driver tradisjonelle kontorer. Hvis ditt uavhengige kontor vil inkludere andre agenter, kan et lite kontor være nødvendig som et aktivitetssenter. Kontoret bør ha tilgang til elektroniske eiendomsdatabaser, som for eksempel Multiple Listing Service.

Annonser og markedsfør virksomheten din. Selv om franchise eiendomsmeglingskontorer har fordelen av bedriftens reklame og markedsføring, kan selvstendige realtors fremme et kontor ved å bruke de samme stedene som de store kontorene. Uavhengige eiendomsmeglere har muligheter for utskrift eller nettbasert annonsering og å bli med i lokale og næringslivsorganisasjoner for å fremme kontoret. Et uavhengig kontor må kjøpe eiendom og åpne husskilt, nøkkelsafe, visittkort og stasjonære på kontoret.