Hvordan lage en pressemeldingspakke

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Pressemeldingspakker er et viktig verktøy for alle bedrifter, bedrifter eller organisasjoner. Poenget med en pressemelding pakke er å informere publikum-media, investorer, kunder, kunder og allmennheten om din bedrift eller organisasjon. Ofte vil du sende en pakke etter en kunngjøring, gjennomføring eller begivenhet av betydelig betydning for virksomheten din. Eller du kan sende en pressemeldingspakke som en måte å introdusere din bedrift eller organisasjon på til en person eller gruppe som kanskje ikke er oppmerksom på hvem du er. Slik setter du sammen en profesjonell pressemeldingspakke.

Elementer du trenger

  • Aktuelle pressemeldinger

  • Faktaark

  • Ledelse / lederprofiler

  • Kontaktinformasjon eller visittkort

  • Kopi av positive nyhetshistorier om din bedrift / organisasjon

  • Årlig rapport

  • Informasjon om kommende arrangementer / seminarer / presentasjoner

  • brev~~POS=TRUNC

  • mapper

  • Mailingliste

Bestem hvem pressemeldingspakken er for. Du vil kanskje sende en pakke som inkluderer lokale og nasjonale medier, potensielle kunder, styreleder, allmennheten, potensielle og nåværende investorer eller givere og nåværende og nye ansatte. Dette vil veilede deg i hvilke typer informasjon du må inkludere.

Bestem hvilke pressemeldinger som er mest relevante for å inkludere i pressemeldingen din. Personaleendringer, unntatt på executive level, er kanskje ikke like relevante for å inkludere i en formell pakke. Et nytt produkttilbud, grand opening, ledelsesendring, ny virksomhet, stor donasjon (hvis ikke-profitt) er alle nyhetsverdige og viktige for publikum å vite om.

Skriv ut materialene på offisielt papir som inneholder firmaets eller organisasjonens logo og kontaktinformasjon. Det er viktig at pakken ser profesjonell og offisiell ut.

Velg en mappe eller bindemiddel som er egnet for å holde det valgte innholdet. Du vil ikke kaste noen papirer i halv eller føre til at papiret rynker. En standard størrelse mappe (9 inches by 12 inches) passer for de fleste bruksområder.

Samle innholdet i pakken i rekkefølge av betydning.Aktuelle og viktige nyheter skal plasseres foran.

Sjekk epostlisten din for å sikre at du har den mest oppdaterte informasjonen. Reportere på lokale papirer kan endres ofte, og bedrifter og enkeltpersoner kan flytte, så det er en god ide å sørge for at folk på listen er de riktige kontaktene.

Tips

  • Hold pressemeldingen din til en side i lengden. Pass på å ta med nåværende kontaktinformasjon. Oppdater executive / lederskap profiler ofte ved å sjekke med hver enkelt person. Kontroller at kopiene du inkluderer er klare. Avispapir kan virke mørkt og uklart i noen fotokopier. Ha noen som ikke er involvert i prosessen, se gjennom pakken og sjekk for stavefeil eller feil informasjon. Samle flere pakker på forhånd med generell informasjon som ikke sannsynligvis vil skifte ofte, for eksempel faktaark, årsrapporter, nåværende pressemeldinger og ledelsesbios / profiler. Du kan inkludere ny eller tidsfølsom informasjon etter behov.

Advarsel

Ikke overbelast pressemeldingspakkene dine med ubetydelige eller unødvendige gjenstander, for eksempel en håndbok eller et logo fra en bedrift eller organisasjon. Punktet i pakken er å informere publikum og ikke oversvømme dem. Hvis du inkluderer koblinger til nettstedet ditt i et av materialene, må du kontrollere at koblingene fungerer som de skal, ved å sjekke dem ofte. En ødelagt lenke kan gi et dårlig inntrykk.