Slik starter du en frivillig brannvesenet

Anonim

Se på historiene til frivillige brannfirmaer, og finn mange forskjellige historier om hvordan de begynte. Start et frivillig brannfirma i et fellesskap ved å samle støtte for innsatsen og midlene som trengs for å komme i gang. Nasjonale brannorganisasjoner kan også hjelpe. Les videre for å lære mer.

Undersøk det nødvendige utstyret, antall personer som er nødvendige for en effektiv styrke fra begynnelsen og tilknytning til nasjonale organisasjoner som hjelper frivillige brannfirmaer.

Finn ut om regler og forskrifter for frivillige brannfirmaer fra statlige myndigheter.

Få støtte fra kommunen. Denne støtten kommer i form av publisitet, noen innledende midler, land for frivillig brannfirmaets plassering og til og med sikkerhetskopiering av lån til utstyr.

Rekruttere kjernemedlemmene. Du trenger folk til å starte opp operasjoner og ta på seg oppdragene til å kreve andre og hente penger.

Nå ut til samfunnet for frivillige frivillige.Brannutstyret kommer ikke billig, og selv om lokale myndigheter støtte til midler kan være en stor hjelp, dekker ikke alt.

Invitere flere medlemmer og folk til den støttende organisasjonen. Et frivillig brannfirma trenger brannmenn, men må også ha en organisasjon bak den som fortsetter å skaffe penger og hjelpe med generell drift.

Sett opp trening. Husk at du kan ha entusiastiske frivillige uten erfaring. Tren til alle nivåer.

Publiser innsatsen. Dette øker fellesskapsstøtten, nye medlemmer og deltakelse i innsamling.