Slik Frivillig For Ultralydjobb

Anonim

Hvis du er en medisinsk student, uteksaminert eller pensjonert fra det medisinske feltet, kan du vurdere frivillig arbeid som en ultralydstekniker. Dette er ofte et krav for de fleste medisinske studenter som har hovedrolle i sonografi, og det ser bra ut på noen gjenopptak. Avhengig av hvor du bor, kan behovet for ultralydfrivillige variere variere mye. Selv om det med en landsomfattende mangel på medisinske fagfolk er gratis arbeid sjelden avvist.

Kontakt de lokale sykehusene dine og spørre om tilgjengelige frivillige ultralydsposisjoner. Avhengig av størrelsen på byen du bor i og behovet for ultralydteknikere, må du kanskje vente en betydelig periode før en lokal frivillig mulighet blir tilgjengelig. Det er ikke alltid nødvendig å sende en kopi av CV til radiologiske avdelinger på de lokale sykehusene dine, men anbefales. En kandidat som for tiden er i medisinsk skole eller som har tidligere erfaring innen sonografi, får best mulighet til å bli kontaktet for en tilgjengelig frivillig stilling. Kaller å følge opp ditt CV vil gi oppmerksomhet til dine kvalifikasjoner raskere.

Registrer deg hos ACRIVS (American College of Radiology International Volunteer System). Denne nettsiden er viet til å koble folk som ønsker å frivillige i radiologi til de som trenger dem. Gå til ACRIVS-nettsiden (http://internationalservice.acr.org/) og klikk på "registrer" -linken øverst til høyre på siden for å opprette et brukernavn og passord. Du vil også bli pålagt å gi ditt fulle navn, hjemmeadresse, samt en kort biografi som beskriver din erfaring i radiologifeltet. Denne oppføringen vil inkludere alle erfaringer du måtte ha i radiologi, samt dine utdannelseskvalifikasjoner.

Reise til utlandet for å øke mulighetene for å finne frivillige stillinger. Som ACRIVS er en verdensomspennende tjeneste, vil du sannsynligvis være mer vellykket når du skal oppnå en ultralyd frivillig posisjon hvis du er villig til å reise. Du finner tilgjengelige oversjøiske frivillige stillinger som er oppført på siden "Prosjekter". Plasser markøren over "Prosjekter" -linken. Dette åpner en boks. Flytt markøren til boksen og klikk på "Søk etter prosjekter." Mange andre organisasjoner, som Røde Kors og Leger Uten Grenser, vil enten ta frivillige til utviklingsland til å praktisere radiologi eller koble dem til andre organisasjoner som vil gi midler til å hjelpe de som er i nød.