Slik starter du en livsforsikringsvirksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å starte en livsforsikringsvirksomhet kan være en vanskelig innsats, men hvis du har ressurser og engasjement for å bygge et vellykket byrå, kan du nyte et inntektsnivå som ligger langt over det nasjonale gjennomsnittet, kombinert med frihet og fleksibilitet som de fleste andre mennesker gjør ikke har i sine karrierer. Livsforsikring kan være en av de viktigste typer dekning du kan kjøpe, og behovet for politikk er betydelig nok til å sikre at du aldri vil være uten nye prospekter. For å starte en vellykket livsforsikringsvirksomhet må du dedikere din tid til å skaffe deg de riktige legitimasjonene, og pengene dine til å etablere en reklameplan som viser samfunnet til din tilgjengelighet.

Elementer du trenger

  • statsforsikring produsent lisens

  • feil og forsømmelser forsikring

  • agent avtale papirarbeid

  • profesjonelt kontorlokal

  • markedsføringsmateriale

Lag en forretningsplan. Før du prøver å starte din egen livsforsikringsvirksomhet, må du etablere en formell og omfattende forretningsplan. Dette dokumentet bør detaljere alle mulige aspekter av dine intensjoner, inkludert hvorfor du tror at du er i stand til å kjøre et vellykket livsforsikringsagentur, hvordan du vil tiltrekke og beholde kunder, hvordan du skal generere inntekter og inntekter for virksomheten, og hvor mye penger du har tror du trenger for denne venture. Uten en formell og godt skrevet forretningsplan reduseres sjansene for å lykkes dramatisk. Forretningsplanen skal fungere som din guide gjennom hele prosessen, og kan også hjelpe deg med å identifisere potensielle problemer eller tilbakeslag som kan oppstå i den første etableringsfasen.

Få statens forsikringsprodusentlisens. Hver stat krever at forsikringsmeglere får en produsentlicens før de søker solgte forsikringsprodukter. Du må vellykket passere statens forsikringslisensprøve, som er laget for å teste din forståelse og kunnskap om lovene og bransjens retningslinjer. Mange stater krever at du går på kurs i kurset før du sitter til eksamen, mens andre lar deg studere materialet når du er på ferie og ta eksamen når du er klar. Ta kontakt med statens forsikringslisensavdeling for instruksjoner om å skaffe selvstudiumsmaterialet, eller arrangere for innmelding i et pedagogisk kurs. Når du har fullført kurset, eller husket informasjonen, kan du kontakte et Prometric-testingssenter i ditt område og ta statlig lisenseksamen. Etter at du har fullført eksamenen, vil du bli utstedt en livsforsikringsprodusentlicens, som tillater deg å aktivt selge og betjene livsforsikringer i din stat.

Kjøp profesjonell ansvarsforsikring. Alle livsforsikringsagenter og meglere er pålagt å innhente faglig ansvarstiltak, kalt feil og forsømmelser.Denne dekning vil beskytte deg hvis feil gjøres under salg eller henvendelse til en livsforsikring, og disse feilene forårsaker eller forverrer en økonomisk skadelig situasjon for kunden din. Du finner en liste over godkjente feil og utelatelser fra statens forsikringsavdeling.

Registrer deg hos livsforsikringsselskaper. Du kan ikke selge livsforsikring til du er utnevnt som en representant hos et livsforsikringsselskap. Kontakt leverandørene hvis produkter du ønsker å selge og be om et agentavtalepakke. Når settet kommer, undersøk materialet for å sikre at du er komfortabel med det forsikringsselskapets produkter og provisjonsplan. Fullfør vedlagt avtale papirarbeid og returner det til forsikringsselskapets nye agent lisensavdeling sammen med en kopi av din statsforsikring produsent lisens og feil og utelatelser policy. Du vil motta bekreftelse fra forsikringsselskapet når søknaden din er behandlet, og du vil bli tildelt et agentnummer. Legg merke til agentnummeret ditt, da dette må legges til hver livsforsikring du selger for å sikre at du mottar de riktige provisjonskredittene.

Skaffe kontorlokaler. Din livsforsikringsvirksomhet vil kreve møter med potensielle livsforsikringskjøpere, noe som krever riktig kommersielt kontorlokal. Kontakt Realtors i ditt område og planlegg besøk til tilgjengelige steder. Velg et kontorlokal som vil være stort nok til at du og dine ansatte skal jobbe komfortabelt, visuelt tiltalende for potensielle kunder, og på et sted som er sentralt for området der du ønsker å etablere din tilstedeværelse.

Leie støttepersonell. Et livsforsikringsagentur kan ikke drives effektivt alene. Plasser annonser i "Hjelpesøkt" -delen av din lokale avis og i nettsider for rekruttering på Internett. Intervju potensielt støttepersonellpersonell og velg minst én eller to kompetente personer som vil komplimentere forretningsmetoder og mål. Ideelt sett, prøv å ansette medarbeiderne med tidligere forsikringsbransjenerfaring, slik at du kan bruke mer tid på å utvide virksomheten din i stedet for å lære arbeidstakere dine om livsforsikringspraksis.

Utvikle markedsføringsmateriale. Når kontoret ditt er satt opp på riktig måte og dine ansatte er forberedt på å begynne å jobbe, må du informere lokalsamfunnet om din tilstedeværelse og din evne til å hjelpe dem med livsforsikring. Vurder ditt tilgjengelige annonseringsbudsjett og velg markedsføringsmetoder som gir de høyeste positive resultatene med pengene du kan bruke. Vurder potensielle fordeler og ulemper med direkte post, telemarketing, radio og tv reklame, avisannonser og online markedsføring. Pass på å nøye følge fremdriften og resultatene av annonseringsarbeidet, slik at du kan utrydde de metodene som gir liten eller ingen ny virksomhet.

Tips

  • De fleste livsforsikringsselskaper har forhåndsgodkjent markedsføringsmateriale som du kan bruke umiddelbart. Kontakt din forsikringsselskaps agentstøtteteam og be om eksempler på forhåndsgodkjente annonser for din vurdering.

Advarsel

Livsforsikringsannonser og markedsføringsmateriale må godkjennes av dine forsikringsselskaper før du har lov til å bruke det med offentligheten. Etter at du har opprettet en annonse, send den til forsikringsselskapets complianceavdeling for godkjenning. Hvis du blir fanget ved hjelp av uautorisert markedsføringsmateriale, risikerer du alvorlige straffer og bøter fra forsikringsselskapene og statens forsikringsavdeling.