Hvordan bygge kommersiell eiendom

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Byggingen av kommersiell eiendom som kontorbygg, fabrikker, restauranter, moteller og stripe kjøpesentre er underlagt spesifikke krav for å sikre at den resulterende bygningen er holdbar og sikker for den tiltenkte bruk. Kommersielle bygninger gjennomgår årlig inspeksjoner for å opprettholde integriteten til konstruksjonene og sikkerhetsstandardene.

Overhold foreløpige krav

Undersøk tittelen på landet som du vil konstruere din kommersielle bygning for å sikre at den passer for formålet. Bekreft at landet er for kommersielt og ikke boligbruk i samsvar med lokale soneringslover og at tittelen ikke har noen andre forhold som effektivt ville forby kommersiell utvikling. Utfør en økonomisk mulighetsstudie for å avgjøre om stedet vil være ideelt for den kommersielle bruken du vil sette den til. Du må også ansette en landmåler, spesielt hvis du driver et stort prosjekt, for å utføre topografiske, jordbaserte og andre undersøkelser av jordens fysiske tilstand for å sikre at det kan tåle prosjektet.

Tegn byggeplaner

Lei en arkitekt til å utarbeide byggeplanene som inneholder alle designelementene du vil ha i den kommersielle bygningen. Planene skal ikke bare inneholde detaljerte spesifikasjoner av interiøret til din fordel, men også tekniske tegninger på full skala som indikerer strukturelle komponenter som gulvplaner, elektrisk, belysning, rørleggerarbeid, ventilasjon og brannundertrykkingssystemer. Ta med detaljer om all grønn teknologi som skal brukes i bygningen. I tillegg kontrakt en ingeniør for å utføre strukturelle beregninger for bygningen.

Oppnå byggetillatelse

Forespør om det nødvendige antall sett med dokumenter og foreskrevne avgifter, send deretter byggeplanene sammen med din søknad om bygging, elektrisk og VVS-tillatelse hos din lokale myndighet. Du må også fylle et spørreskjema angående forekomst av farlige materialer som bly og asbest. Avdelingen for sonering, inspeksjon og miljøtjenesten må gjennomgå innsendelsen din for å vurdere samsvar med byggekoden og alle andre gjeldende lover før du faktisk utsteder deg med tillatelsen. Når du sender inn søknaden din, vil du motta et referansenummer som du kan bruke for å sjekke fremdriften av søknaden din.

Velg byggentreprenør

Velg en byggentreprenør, som ikke bare vil gi deg designet ditt på tid og på budsjett, men også en som er kjent med byggekoder og moderne teknologi for å eliminere muligheten for forsinkelser. Evaluere entreprenører på grunnlag av deres omdømme og om de er registrert med en profesjonell forening, lisensiert, forsikret og bundet. Vurder også priser og sertifiseringer som for eksempel energibesparelser. Forespør om deres kunnskap om byggekoder og kommersielle byggkrav som tilgang for funksjonshemmede. Quiz entreprenøren på byggeprosjekt vedlikeholdsproblemer som oppføring av midlertidige gjerder, skilt, hindring av fortau og rettsvei for å begrense muligheten for ansvar for skade på tredjepart.

Sørg for periodisk inspeksjon

Planlegg periodiske inspeksjoner ved slutten av hver byggfase for å sikre at bygningen er i samsvar med helse- og sikkerhetsstandarder. Tillatelsen angir vanligvis antall inspeksjoner, avhengig av prosjektets størrelse og kompleksitet. Det er ditt ansvar å komme i kontakt med inspeksjonsavdelingen slik at inspektøren kan godkjenne hvert trinn til prosjektets fullføring. Bygningen vil ikke passere den endelige inspeksjonen hvis du ikke var flittig om periodiske kontroller.