Hvordan få et lån å bygge på Leid eiendom

Anonim

Småbedriftseiere og entreprenører som ønsker å bygge på kommersiell leieavtale, kan søke om et forretningslån for å finansiere byggets konstruksjon. Långivere vil vanligvis ha en kopi av leieavtalen sammen med en notarisert fullmakt fra den kommersielle grunneieren som sier at låntakeren har frihet til å forbedre eiendommen, men må avstå rettighetene til forbedringene ved slutten av leieperioden eller kjøpe eiendommen.

Bestem byggekostnader. Lei en arkitekt for å designe bygningen. Rådfør deg med en kommersiell entreprenør for å anslå kostnadene ved prosjektet.

Skriv en forretningsplan. Inkluder kostnadene ved bygging, innkjøp inventar og markedsføring. Gi inntekter og utgiftsprognoser de neste fem årene.

Finn en kommersiell utlåner. Ta kontakt med Small Business Administration's "Financial Assistance" -seksjon på sitt offisielle nettsted. Velg en godkjent kommersiell utlåner fra SBA-listen. Besøk lånerens nettsted for å lese om låneprosessen.

Møt med en kommersiell utlåner og snakk om å bygge på leide eiendommer. Ta en kopi av den kommersielle landleien og en notarisert utstedelse av godkjenning til utlåner. Be om en låneansøkning. Gjennomgå søknaden med advokat eller regnskapsfører, fullfør den og send den personlig til utlåner.