Hvordan skrive et fraskrivelsesbrev

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et fraskrivelsesbrev er skrevet som en anmodning om at mottakeren skal forholde seg til noen begrensninger som vanligvis ville bli håndhevet, for eksempel en henvisning, kontrakt eller økonomisk forpliktelse. Å skrive et fraskrivelsesbrev er aldri en garanti for at kreditoren vil frafalle en gjeld. En profesjonelt sammensatt forespørsel kan imidlertid være til nytte for en skyldner i nød.

Forstå kvalifikasjon

Enhver enhet som utsteder noen form for forpliktelse har vilkår for berettigelse som må tas i betraktning ved adressering av eventuelle anmodninger om frafall. Før du skriver et fraskrivelsesbrev, forstå disse vilkårene for å avgjøre om du kvalifiserer eller ikke.

Forklar forespørselen

Åpne brevet med en forklaring på forespørselen. F.eks. Statlig at du ber om spesifikke gebyrer, fravikes, et firma utvider høflighet eller frigjøres fra et tidligere avtalt engasjement.

Tilleggsinformasjon

Legg merke til eventuelle monetære tall, datoer, arenaer eller navn på interesserte parter som en faktumerklæring. Ikke overdriv verdien av noen av dine påstander.

Bekreftende dokumenter

Send brevet med kvitteringer, kopier av kontrakter, utskrifter av e-post eller fotografier som kan støtte dine uttalelser.