Hvordan tjene en fortjeneste i Bookstore Business

Anonim

Å tjene penger i bokhandelbransjen innebærer å vite hvordan du priserer bøkene du selger, tester forskjellige steder for bokplassering og bærer flere elementer som vil appellere til målmarkedet. Hvis du har en kjærlighet til bøker fra forskjellige sjangere, vil du opprette et sted hvor folk kan komme til å kjøpe nasjonale bestselgere til rimelige priser og nyte å drive et lønnsomt selskap, kan det være en bedrift du vil ha å drive et vellykket bokhandel.

Ikke leiekontrakt bygningen der bokhandelen din er plassert. Vurder å kjøpe stedet for å maksimere profittpotensialet ditt. Hvis du ønsker å eie en bokhandel i mange år, er det sannsynlig at eiendomsmarkedet vil stige i verdi til tross for dagens boligforhold. Selg din bygg og bokhandel forretning sammen i fremtiden slik at du kan styre en høyere pris. Husk at kjøpere som kjøper din plassering på et senere tidspunkt, også vil ha mulighet til å bruke eiendommen til å kjøre en annen type selskap.

Plasser eventuelle magasiner du selger i kassaområdet. Magasiner er et impuls kjøp. Forstå at store detaljhandel supermarkeder sette magasiner på stedet der kundene betaler for mat. Følg eksemplet på disse butikkene, og legg blader på et sted der folk er mer sannsynlig å plukke dem opp. Ikke kast bort plass og gi bladerne i bokhandelen sin egen del, noe som bedre kan brukes til å selge bøker.

Hold regelmessige hendelser i din bokhandel. Finn folk som har skrevet bøker i ditt nærmeste område for å signere bøker i butikken din, inviter professorer fra høgskoler i samfunnet for å gi forelesninger og ha åpne mikrofonamøter. Hold disse hendelsene på samme dag hver måned eller uke slik at folk vet at de vil skje regelmessig. Selg disse forfatterens bøker til en rabatt til kundene som kommer til disse hendelsene.

Sett et lite spisested i din plassering. Hvis du planlegger å holde store arrangementer, må du sørge for at du har nok ansatte på personalet til å håndtere mengden personer som kan komme til butikken din. Selg ting som folk kan spise og drikke mens de går på bokhandel, lese en bok ved bordet eller vente på en venn å ankomme. Selg elementene dine til en høyere pris enn hva du kjøpte dem for for å få et anstendig fortjeneste på hvert element som selges. Vurder å selge ting som kaffe, varm sjokolade, bakverk og kaker. Kjøp disse varene til engrospriser fra leverandører som er villige til å tilby deg en betydelig rabatt. Kontakt Helsedepartementet i ditt område for å finne ut hvilken type lisens du trenger for å åpne et spisested i bokhandel.

Anbefalt