Får du betalt for praktik eller eksternship?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Internship og eksternship gir studentene den praktiske erfaringen de trenger for å bli mer vellykkede medarbeidere. De lærer om sine næringer fra innsiden ut i stedet for fra en bok eller professor. De kan skaffe verdifulle kontakter som også kan hjelpe dem med å lande en jobb når de er ferdige med college. Ulempen med disse programmene er at de ofte er ubetalte.

Hensikt

En student som trenger å betale regningene, vil kanskje ikke ta seg tid til å gå gjennom en internship eller eksternship. Hvis studenten har en familie, kan det være enda vanskeligere å prøve å få endene møtes hvis hun ikke blir betalt for sitt arbeid. Imidlertid krever noen høgskoleutdanningsprogrammer at studentene skal utføre en internship eller eksternship før de oppgraderer. Disse programmene kan også hjelpe en student å se om hun virkelig ville like det arbeidet som praktikoppholdet forbereder henne å gjøre, uten å få en heltidsjobb for å lære det.

Lønn

Til tross for det dårlige rap praksis og eksternskip har for ikke å betale studenter for det arbeidet de gjør, tilbyr noen internships noen form for betaling. Noen tilbyr lønn, selv om det kan være lavere enn en faktisk ansatt med mer erfaring vil få for å gjøre det samme arbeidet. En 2009 deltid underholdningsindustri internship i Los Angeles lagt ut på nettstedet Internship Programmer, for eksempel, tilbys en deltid, betalt internship. Hvis du er deltidsansatt, enten det er betalt eller ikke, kan du fortsatt ha en deltidsjobb andre steder for å bidra til å betale regningene.

Stipend og utgifter

Andre praktikplasser gir stipend, eller en liten sum penger for å hjelpe studenten til å betale for personlige utgifter som oppstår under internship eller eksternship. Andre kan tilby et godtgjørelse for ulike levekostnader. Hvis internship er utenlands, kan programmet betale for reise, rom og brett under studentens opphold. Et eksempel er Det internasjonale krigsforbryterdomstolen for det tidligere Jugoslavia i Haag. Nederlandsk program er en internship ved Universitetet i Texas.

Forskning

For å finne en internship eller eksternship som betaler, må du gjøre en betydelig mengde forskning. Søk etter flere forskjellige programmer for å finne en som betaler. Hvis du ikke finner en, kan du prøve å lage din egen praktik eller eksternship ved å kontakte organisasjoner for å se om de ville godta deg som praktikant. Organisasjonen som godtar deg som intern, kan tilby å betale deg.

Praktikloven

US Department of Labor har fastsatt seks kriterier som bestemmer om en praktikant skal betales minst minimumslønnen og overtidslønn hvis han arbeider over 40 timer i uken. Disse inkluderer internshipprogrammet som ligner et pedagogisk miljø, opplæringen er utformet for å gi den praktikanten en fordel, og at praktikanten ikke erstatter dagens personale, men jobber under nøye tilsyn. Andre kriterier er at arbeidsgiveren ikke får direkte nytte av praktikantens aktiviteter, at interntjenesten forstår et tilbud ikke er nødvendig etter ferdigstillingen av praktikoppholdet, og at både intern og arbeidsgiver forstår internship er ubetalt.