Slik starter du en jobbvanntjeneste

Innholdsfortegnelse:

Anonim

På grunn av stigende gassutgifter og stor trafikk i store storbyer, søker folk som kjører til jobb, alternativer for sin daglige pendling. En vanbassengtjeneste gir flere pendlere ledet i samme retning muligheten til bilpool, noe som sparer gass, penger - og i mange byer muligheten til å ta multipassengerbanen. Å tilby en jobb van pool service er en potensielt lukrativ og miljøvennlig måte å hjelpe planeten og arbeidstakere.

Elementer du trenger

  • varebil

  • Tillatelse

  • Forsikring

Forberedelse

Bestem om det er folk i ditt område som er interessert i van-pooling. Du vil spare deg for å sette opp en bedrift og ikke ha interesserte kunder. Finn online matchende tjenester som gir informasjon om ansatte som har lignende arbeidsplasser og tidsplaner. Forsøk å finne 10 eller flere kamper for vannservice.

Ta kontakt med menneskelige ressurser eller transportrepresentanter hos selskaper i det området du ønsker å tjene for å avgjøre om de ønsker å sette opp en vanbassengtjeneste, dersom man ikke allerede er etablert. Menneskelige ressursrepresentanter vil sende e-post eller annen korrespondanse til ansatte for å måle interesser og invitere vansamlere, og dermed bidra til å fremme tjenesten.

Bestem om du vil leie eller kjøpe en varebil. I noen byer er det visse van poolprogrammer som bare tillater deg å leie biler gjennom visse byråer som er partner med byen du bor i. Los Angeles er en by som bruker spesifikke leasingbyråer for vanbassengtjenester. Leieavtalen inkluderer vanligvis forsikring og vedlikehold på kjøretøyet ditt. Hvis du kjøper en varebil istedenfor, kan du søke et trygt, drivstoffeffektivt kjøretøy som komfortabelt kan holde opptil 10 passasjerer.

Undersøk om noen lisenser kreves for å bli en van pool driver. Hvis du kjører en vanlig varebil, bør et vanlig førerkort være tilstrekkelig. Men sjekk med din lokale avdeling for motorvogner i din stat for å forsikre deg om at det ikke er noen andre lisenser som kreves.

Opprett en oversikt over leasingavgiftene, vedlikehold og gass for varebiler for å fastslå en god del for å lade hver kunde. Gjør prisen rimelig så det tar vare på de månedlige bilutgiftene dine samtidig som kundene dine føler at de sparer penger ved ikke å pendle seg på jobb hver dag. Sporing av utgiftene dine hjelper også med regnskaps- og arkiveringsskatt.

Ta kontakt med ditt lokale transportbureau i byen for å avgjøre om det er noen tilskudd eller tilskudd utstedt for å starte en van-pooling-tjeneste. For eksempel tilbyr Los Angeles 'Metro et $ 400 månedlig leieavgift for de som registrerer seg i sin Metro van pool service. Kontakt ditt rådhus eller handelskammer for detaljer også.