Hvordan starte en Betjent parkering Business

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En liten investering og en vilje til å parkere og hente folks biler med en kundeservice-orientert holdning gjør en betjent parkering verdt å vurdere. Betjent parkeringstjenester kan være lukrative. Entreprenør sier at et mannskap på bare to eller tre personer kan generere rundt $ 50 til $ 70 per time basert på prisene du tar betalt for.

Krav

Du trenger en gyldig førerkort og ansvarsforsikring å dekke eventuelle ting eller skader som er gjort på en kundes kjøretøy mens du parkerer eller henter den. Kjøpe uniformer og legg til firmaets logo og navn på dem for merkevarebygging og å se mer profesjonelt. Bruk todelte billetter med en del festet til nøklene til kundens bil og den andre delen overlevert til kunden.

Ansette drivere

Se etter drivere som kan operere begge deler Automatisk og manuelle kjøretøyer. Kjørere kjent med høyytelsesbiler er en bonus, spesielt hvis du planlegger å parkere disse typer kjøretøy. Personene du ansetter må forstå det kundeservice spiller en stor rolle i denne typen virksomhet, sier entreprenør. For å finne førsteklasses drivere - og ikke bare folk som ikke finner andre typer arbeid - sier Edmunds.com at selskapene ofte krever bakgrunnskontroller og ber søkere om å sende inn en kopi av deres syvårige kjøreopptak fra DMV.

Betalingsdrivere

Planlegg å betale minstelønn med mindre du er i en stat som tillater deg å betale subminimumlønn i tilfeller hvor ansatte også får tips, sier det nasjonale arbeidslivsprosjektet, en organisasjon som publiserer forskning om arbeidstakerrettigheter. Du kan velge å slå sammen alle tips og dele dem på slutten av natten, eller la individuelle drivere lomme de tipsene de personlig mottar. Tips kan variere fra en bukk til $ 10, avhengig av omstendigheter, sier Edmunds.com, med gjennomsnittet kjører rundt $ 2 til $ 3.

Markedsfør tjenestene dine

La lokale bedrifter, for eksempel hoteller, nattklubber, teatre, high-end kjøpesentre, sykehus og restauranter, vet at du er tilgjengelig for å parkere biler hvis de ikke tilbyr tjenesten selv. Gi tjenester for arrangementer og parter, og snakk med konvensjon, messe, bryllup og arrangement planleggere. Finn ut hvor biler kan parkeres, for eksempel i nærliggende parkeringsplasser eller på gaten, og hvor lenge det tar driverne å parkere og returnere for å plukke opp en annen bil. Raskin foreslår at den beste tidsrammen for å hente en bil når du er presentert med billetten, er bare fire til seks minutter.

Priser

Hvis et selskap foretrekker å tilby gratis parkering, betaler de deg en sett avgift for hver bil parkert. For eksempel, Park America, en betjent parkeringstjeneste, arbeider primært med bedrifter som tilbyr gratis betjent parkering, så de betaler fra $ 100 til $ 200 per kveld for tjenesten, sier Peter Jennings, president for Park America, i en artikkel for College Foundation av North Carolina. Dine kunder kan foretrekke å la sine kunder eller deltakerne betale for egen parkering, så du må sette en per bil rate og planlegger å bli betalt direkte av kunden.