Budsjettering og kommunikasjon

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kommunikasjon er et viktig element i budsjett revisjonsprosesser, budsjettmøter eller budsjettutvidelser. Dette skyldes at et enkelt budsjett kan påvirke mange enkeltpersoner, enten det er et forretningsbudsjett eller et familie- eller hjembudsjett. Å diskutere det aktuelle budsjettet kan gi ny innsikt og adressere behov som kan overses av de som er ansvarlige for å bygge budsjettet.

Adressbehov

Et budsjett må ofte passe mange personer eller avdelinger i et selskap. Selv et familiebudsjett må passe både foreldre og alle barn i familien. Det er alltid mer enn en enkelt person som er rammet av budsjettets struktur. Når et budsjett er opprettet, er kommunikasjon en viktig del av prosessen, da folk trenger å takle deres individuelle behov i prosessen. For eksempel kan et barn i en familie ønske å spille sport en gang i uken for en lokal klubb, som kan ha medlemsavgift. Et selskap vil kanskje gi et bestemt beløp hver måned til markedsføring, slik at markedsavdelingen får friheten til å gjøre kampanjer etter behov.

Få frisk inngang

Kommunikasjon er også viktig når det gjelder å la andre dele innspill til budsjettproduksjonen. For eksempel kan bedriftsledere spørre en budsjettekspert for å komme inn og hjelpe selskapet å organisere budsjettet. Noen ganger hjelper det å få et utsiktsperspektiv i en budsjettsituasjon. Innspillet kan tilby selskapets ledere en tilnærming som ennå ikke er vurdert eller diskutert som en mulighet for budsjettet i spørsmålet.

justeringer

Hvis budsjettet til et selskap eller en familie trenger en liten tilpasning for å fungere ordentlig, er det viktig at en enkeltperson ikke gjør endringen alene. Kommunikasjon er viktig, selv for de minste endringene, når man arbeider med et budsjett og folks penger. Budsjettendringer eller små tilpasninger bør utfylles av flere personer som en kollektiv handling og dokumenter skal undertegnes av bedriftsledelsen eller familiemedlemmer for å sikre at alle forstår endringene og virkningen endringene kan ha på alle.

Budsjettmøter

Kommunikasjon er viktig i budsjettmøter, da alle deltakende medlemmer er tilstede for å være til stede. Budsjettmøter er utformet for aktivt å diskutere et budsjetts nåværende status og hvilke endringer som må gjøres for å øke profitt og inntekt. Siden alle deltakerne er enten bedriftsledere eller bedriftsrevisorer, kan alle ha innsiktsfulle innganger og forslag til budsjettendringene. Kommunikasjon er viktig i budsjettmøter, da folk må jobbe sammen for å komme til en konklusjon.

Anbefalt